marți, 2 martie 2021

Înapoi la blogging, superblogging

     


    A trecut ceva timp de când nu am mai scris pe blog, aproape 4 ani mai exact. M-am gândit mult dacă ar trebui să platesc abonamentul pentru platformă pentru a nu pierde blogul și, în tot acest timp, l-am platit dar nu am scris nimic.

    Nu este ușor să întreții un blog (în general vorbind) dar în sepcial în această eră a tehnologiei și a vitezei în care există Tik-Tok, Instagram și alte platoforme care oferă informațiile în mod rapid și direct din gura vorbitorului. Totuși mie îmi place să scriu și deși intentionez să încep și un canal de Youtube (însă asta e altă poveste) aș vrea să întrețin și blogul. Vreau să cred că mai există persoane care își iau informațiile citind. Citind bloguri, cărți, reviste, orice le cade în mână. Și, fiind perfect conștientă că cititul nu mai este atât de „cool” și nici blogurile nu mai prezintă atât de mult interes ca în urmă cu câțiva 10-15 ani, eu mă întorc la blogging.

    Așa că iată-mă aici. Pregatită de un nou început, pentru liste și listute, pentru a scrie postări în avans ca să pot avea content cel puțin o dată pe săptămână. Deci, folosind cuvintele marelui Freddie Mercury, the show must go on.

    P.S. Și ca să pot rămâne motivată m-am gândit să mă înscriu la SuperBlog editia de primăvară. Așa că here we go. Wish me luck.     

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits