marți, 24 iulie 2012

Fond de ten extralasting Avon

Ce mai faceti fetelor?
Azi m-am gandit sa va vorbesc despre un fond de ten pe care l-am folosit toata vara trecuta si care mi-a fost de folos (vara asta l-am ignorat deoarece incerc BB Cream despre care inca nu mi-am format o parere).Dap, este vorba despre fondul de ten de la Avon Extralasting.
Dupa mine e un fond de ten bun cu o acoperire mare si pe mine acest lucru ma incanta enorm.
Are un design cu pompita care imi place tare mult deoarece pompita din dotare ma ajuta sa dozez exact cantiatea de fond de ten de care am nevoie. Despre miros pot spune ca e ok din moment ce mie imi miroase usor a citrice insa mirosul nu e puternic asa ca e posibil sa fie inexistent si sa fie doar imaginaita mea. :)

Este un fond de ten cremos cu care tenul meu gras se impaca foarte bine, desi la inceput mi s-a parut ca are o textura usor grasa si am avut indoieli asupra lui crezand ca imi va lasa tenul lucios insa nu a fost asa.


In descrierea produsului ni se spune ca rezita pana la 18 ore insa nu l-am purtat atata timp pe fata si nici nu cred ca o voi face. Pot spune ca este un fond de ten rezistent la caldura, umiditate si sebum si cred eu ca este un fond de ten potrivit vara cat si iarna.

Am ales culoarea Nude care este ceva mai inchisa decat tenul meu asa ca va sfatuiesc sa cumparati culoarea ce mai deschisa deoarece in comparatie cu alte fonduri de ten de la Avon cele din gama Extralasting sunt ceva mai inchise la culoare.

Rating: 5*/ 5*

Pret: 27 Ron (dar depinde de campanie) pentru 30ml


In concluzie:
Eu sunt multumita de acest fond de ten si vi-l recomand cu placere. O sa-l mai recumpar insa intr-o culoare mai deschisa ( si cred ca cea mai deschisa e Ivory)

V-am pupat!
Akadeea (andreeaakadeea@gmail.com)

3 comentarii:

Hits