vineri, 24 august 2012

Am aruncat banii pe...

Buna fetelor! Azi incep o noua categorie de postari si asa cum reiese si din titlu in aceasta categorie voi vorbi despre produsele pe care am dat bani degeaba.
Va rog sa tineti minte ca daca un produs de la o anumita firma nu mi s-a potrivit mie acest lucru nu inseamna ca nu vi se va potrivi voua.

Am aruncat banii pe creionul de ochi alb cu ascutitoare- efect iluminant de la ELF
Sa ne intelegem, de obicei sunt multumita de produsele de la ELF insa acest creion pe mine (cel putin) m-a dezamagit complet.


In primul rand, chiar daca la inceput mi-a placut ideea ca acest creion avea propria lui ascutitoare in capac, capacul s-a incapatanat sa nu stea deloc la locul lui, am tot pierdut capacul prin cutia pentru farduri.
Atunci cand incerci creionul pe mana totul pare frumos, insa cand am incercat sa il aplic pe linia apei nu am reusit sa fac in asa fel incat ca acesta sa se vada. Pe mana totul se vede bine.

Am incalzit putin varful si am incercat din nou, acelasi rezultat. Nu am mai incercat deoarece creionul pare destul de dur si nu am vrut sa fiu brutala cu ochii mei :))

Creionul e mai de graba sclipicios decat alb mat (cum mi-l imaginam eu).

Per total creionul nu il recomand deoarece culoarea nu se transfera deloc pe linia apei si varful este prea dur pentru a incerca de nenumarate ori. Dupa cum stiti am dat pe el 8Ron de le site-ul oficial ELF. Nu costa foarte mult insa totusi este o risipa de bani. Pot spune ca pentru 8 Ron am achizitionat o ascutitoare buna.

Rating 2*/5*

Pret: 8 Ron

Voi continua sa cumpar produse de la ELF deoarece celelalte produse nu m-au dezamagit si gama lor este destul de larga permitandu-mi sa aleg mereu ceva nou.


XoXo,

Akadeea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits