duminică, 18 septembrie 2016

Haul Jumbo!


Hello guys!


Mă tot străduiesc de ceva timp să scriu despre ce mi-am luat de la Jumbo. Acest magazin a devenit foarte popular printre blogăriţele din Bucureşti şi nu m-am lăsat până nu am ajuns şi eu să văd despre ce este vorba. Jumbo este acest magazin imens ca un fel de gaura neagră plin cu tot felul de chestiuţe care te îmbie să le cumperi. Am încercat totuşi să nu cumpăr tot magazinul şi să nu arunc banii pe tot felul de lucruri care nu vor avea niciun folos... veţi vedea în cele ce urmează dacă am reuşit sau nu ceea ce mi-am propus.


Vreau să vă anunţ că mi-am uitat paiele la Bucureşti, de accea nu sunt prezente în poza de grup.

O să încep cu paiele. Nu ştiu voi cum sunteţi dar mie îmi plac paiele şi pentru că sunt un copil mare mi-am luat paie ondulate cu animaluţe pe ele şi nişte paie normale negre care o să îmi ajungă 2 ani de acum încolo.
Nu-i aşa că sunt draguţe?

Apoi mi-am cumpărat arhi şi binecunoscutul borcan cu pai pentru băut limonada sau Aloe... îl folosesc să beau Cola şi cineva (nu dăm nume) l-a folosit pe post de halbă.În ultimul timp am o nouă manie: cutiile! Da, cutiile sunt foarte practice pentru că toate chestiile care stăteau în rafutri şi se umpleau de praf, acum stau în cutii colorate care se umplu de praf, dar care sunt mai uşor de şters de praf. Eh, eh?? Jumbo este paradisul cutiilor şi cutiuţelor şi dacă ar fi fost după mine le-aş fi cumpărat pe toate. M-am oprit totuşi la o cutie de metal care are un citat din Biblie despre dragoste... şi nu, acum cutia nu e plină de poze cu mine şi el ci de pixuri şi creioane. 

Also, love is blind.

Şi mai am o altă manie mai veche ea aşa: caietele, agendele, notiţele... aţi prins voi ideea. Eu ţin un jurnal în care scriu o dată pe săptămână şi îmi place să mă uit după ceva caiete sau agende ce ar putea deveni jurnale. Aşa că mi-am luat un caiet mare şi roz (pe care probabil în voi "împodobi" eu altfel, pentru acum realizez că prea roz pentru gustul meu) şi două caieţele mai mici pentru notiţe pe care le ţin prin geantă şi îmi notez tot felul de lucruri prin ele. 

 Caieţelul negru e simplu, doar are acele margini colorate. Ştiu că puteam să fac şi eu asta cu ajutorul cariocilor, dar de ce când pot să cumpăr unul gata colorat?

Eu am lipit ochii verzi pe caietul roz, cred că e mai simpatic aşa.

Mi-am luat şi un fel de ventilator mini cu apa, care functionează cu baterii. E foarte practic şi fain şi e bun de avut în maşină într-o zi toridă de vară sau la plajă. Nu ştiu, mie îmi place mult de tot.


Mi-am luat o chestie, ca un fel de fard, da nu e fard, ca să-mi fac şuviţe albastre. L-am încercat deja însă şuviţele ţin maxim câteva ore. Asta a fost aşa just for fun.Mi-am luat şi nişte googly eyes, pentru că cui nu îi trebuie nişte ochişori din aştia ca să îi lipească pe fiecare chestie pe care o găseşte?


Am găsit şi nişte pinuri foarte dragute, pe care vi le-am arătat şi pe Instagram, care au fost ieftine şi nu m-am putut abţine să nu le cumpăr.

Vă rog să observaţi că şi aici se găsesc nişte googly eyes. 

Mi-am luat şi o mască deoarece vine Halloweenul, iar mie personal îmi place această sărbătoare indiferent de ce zic alţii. Am un motiv să mă îmbrac cum vreau eu şi să se uite oamenii lung la mine pe strada.


Şi să nu credeţi o clipă că mi-a fost uşor să aleg masca aceasta. Am probat mai multe până am ajuns la concluzia că aceasta este cea mai potrivită pentru mine.

Vedeţi? Nu a fost o alegere uşoară deloc. Jumbo e mare nebunie şi nu poţi pleca de acolo fără să încerci chestii şi fără să nu te gândeşti şi răzgândeşti de 100 de ori daca un obiect îţi trebuie musai sau nu.
De asemenea magazinul are şi un raion de cosmetice, unde găsiţi de toate de la perii de păr la chestii pentru unghii şi farduri a căror calitate e îndoielnică.Ne-am plimbat prin Jumbo până mi s-a făcut foame şi am găsit ceva kiwi şi portocale pe la un raion de obiecte pentru casă... aşa că le-am mâncat.Sfatul meu e să vă stabiliţi de acasă un buget înainte de a merge la Jumbo, mai ales dacă sunteţi ca mine şi vă atrag tot felul de chestioare total inutile pe care "trebuie să le aveţi".
Îmi place Jumbo şi data viitoare când ajung în Bucureşti cu siguranţă îl voi vizita din nou.

Voi aţi fost la Jumbo?


2 comentarii:

 1. am fost si eu o data in jumbo, cand am ajuns in pitesti. mi-am luat marturiile de nunta de acolo si era sa dau faliment! gasesti tot felul de tampenii de care n-ai nevoie, dar fara de care nu poti pleca :D sa te bucuri de toate cu drag!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc mult!
   Adevarul este ca Jumbo are un stil al lui de a te face sa cumperi mult :))

   Ștergere

Hits