marți, 11 octombrie 2016

Sephora fingertip Eyeliner [review]

Bună dragele mele!
Nu ştiu dacă ştiţi dar cândva prin vara Sephora a lansat un nou eyeliner pentru deget... nu ştiu cum altfel să îi spun.


Să vă povestesc puţin cum am dat peste acest produs. Vara aceasta mi-am dorit mult de tot un tuş albastru (nu pot să vă explic exact de ce) aşa că am intrat la Sephora şi am început să mă pictez pe mână cu toate tuşurile albastre din magazin. M-am ferit de acest tuş la început pentru că ideea în sine mi se părea puţin tâmpiţică şi în plus mă descurc destul bine cu un tuş normal. După multe swatch-uri al căror albastru nu mă mulţumea am zis că hai să încerc şi acest tuş... şi ce să vezi? Mi-a plăcut culoarea foarte mult aşa că m-am lăsat prinsă de culoare şi l-am achizitionat şi bine am făcut.


Acest tuş ar trebui să îţi transforme degetul într-o baghetă fermecată care te va ajuta să îţi aplici tuşul mai uşor şi să nu greşeşti deloc. Mă rog, pentru mine a fost ciudat să îl folosesc pe deget. Mi s-a părut că dacă mă chinui puţin o să-mi scot ochii, aşa că eu îl ţin ca pe un tuş normal şi mă descurc destul de bine. Totuşi am citit bloguri din Franţa şi fetele erau foare încântate şi ziceau că îl recomandă celor care nu au experienţă în aplicarea eyelinerului.

Vârful eyelinerului este foarte practic şi se pot trasa cu uşurinţă atât linii mai groase cât şi mai subţiri. Are o consistenţă bună şi se usucă foarte repede (ceea ce pentru mine reprezintă un mare plus deoarece eu mereu deschid ochii prea repede şi mă murdăresc). Este foarte pigmentat şi rezistent (chiar m-am frecat la ochi o dată şi tuşul a rămas la locul lui), însă în acelaşi timp, se demachiază foarte uşor şi are un finish mat care îmi place mult de tot.
Sticluţa este destul de mititică, doar 2 ml însă nu mi se pare că ar fi un lucru rău având în vedere că o să reuşesc să îl termin.


Nuanţa pe care o am eu este 04 Blue şi mai găsiţi şi nuanţe de negru, maro, mov şi ceva cu gliter. 


Ştiu că este un produs cel puţin bizar care vine cu o idee nouă însă eu vi-l recomand cu mare drag şi când o să am ocazia o să mi-l achiziţionez şi pe negru.
Îl puteţi găsi în magazinele Sephora din oraşul vostru sau online (AICI) la preţul de 38 ron.

Voi aţi folosi acest eyeliner?


7 comentarii:

  1. Foarte interesant produsul! N-am mai vazut pana acum asemenea metoda de aplicare! Culoarea e placuta pentru vara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am puratat toata vara. Acum m-am intors la cel negru de la Kallos.

      Ștergere
  2. l-am vazut asta vara pe pagina de facebook a celor de la sephora. din pacate, cum noi n-avem magazine de genul in oras, ciuciu cumparat :(( ce nuanta turbata :X dar parca tot la mov as apela mai repede!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si movul e destul de turbat. Ai incercat sa dai comanda de pe site de la ei?

      Ștergere
  3. Ciudata inventie, dar tot ma face curioasa sa incerc. nu stiu daca or sa imi iasa, dar poate intr-o zi il voi lua pe cel negru, merg pe clasic :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie personalmi se pare un pic pedos :) :D Prefer tot clasicul eyeliner ..:)

    RăspundețiȘtergere

Hits