miercuri, 12 septembrie 2012

Chestii trestii...

Buna gagici!
Zilele astea nu am prea scris nimic deoarece de vreo doua aproape trei saptamani am avut niste migrene groaznice. M-am dus la doctorul de familie care mi-a dat niste pastile pe care sincera sa fiu nu prea voiam sa le iau dar acum le iau ca na asta e... Daca nu imi trece am sa ma duc la neurolog. Sper sa nu fie nimic prea serios.

Azi mi-am scurtat unghiile si m-am gandit sa le pictez frumos :) si vreau sa va arat si voua


Am folosit culoarea Twilight Blue de la Avon speed dry care este una din ojele mele preferate si culoarea 423 de la Flormar pe care v-am aratat-o si aici. Pe unghia mica am pus un top coat cu sclipici ca sa vad cum arata insa cred ca e mai bine fara (intre timp am sters-o si a ramas numai albastru). De obicei imi place ca pe degetul inelar sa imi fac un model mic ceva insa azi am ales sa il pictez in alta nuanta. Eu zic ca arata simpatic, nu-i asa?

Vreau sa va arat si o paletuta interesanta care am castigat-o la un fel de tombola. E o paleta no name interesanta care arata cam asa:


Nu e asa ca arata interesant? Insa are o mica/ mare problema; sclipiciul acela alb, galben. roz strica culoarea fardului amestecandu-se cu el. Mi-a fost cam mila sa imi bag degetele in toate culorile deoarece ele arata asa bine stropite cu acel sclipici. Sunt farduri crema care spre marea mea mirare sunt chiar pigmentate si rezista destul de mult pe pleoapa.

La culorile pe care am vrut sa le folosesc am sters sclipiciul acela cu un servetel si acum sunt folosibile. Pacat ca au acoperit culorile cu sclipiciul ala colorat cred ca era mult mai ok daca le lasau asa cum erau sau macar daca le colorau cu sclipici de culoarea pe care o avea fardul.

Cam atat!




Un comentariu:

Hits