duminică, 16 septembrie 2012

Of tu-i capul meu...

Nu am mai postat de ceva vreme pentru ca asa cum va spuneam si data trecuta ma simt foarte rau. Week-endul acesta situatia s-a agravat, mi-am pierdut echilibru pe strada si nu ma pot apleca deloc, daca ma aplec ma ia cu ameteli. E groaznic! Nu stiu ce o sa ma fac maine cand trebuie sa merg la deschiderea anului scolar. :(
Am fost la medicul de familie care nu m-a ajutat prea mult, m-am dus mai mult de gura mamei care a zis ca e bine sa trec si pe la el. Buunn!! M-am dus la ora programata adica 18:00 si logic ca am intrat undeva pe la ora 19:00 ca deh... Dupa ce am intrat si i-am spus ce cum si cand mi-a luat tensiunea, mi-a zis ca e buna apoi mi-a dat niste pastile de circulatie spunandu-mi ca durerea e de la proasta circulatie a sangelui prin encefal. Buunnn.... Mi-am luat pastilele insa imediat dupa utilizarea lor a inceput sa ma doara tare stomacul asa ca am citit prospectul si ce sa vezi? Unul din efectele secundare era durerea de stomac. M-am enervat si mai tare stiind ca doctorul trebuia sa stie ca am stomacul sensibil ca doar de aia e medic de familie... Ce puii mei?
M-am programat vineri pentru luni la neurolog. Si dupa cum spuneam situatia s-a agravat de vineri pana azi... Sunt destul de speriata de la incidentul cu pierdera echilibrului si cum am facut si febra si ma durea si capul am inceput sa plang... Nu plang din orice, dar durerile astea sunt destul de acute si prin capul meu au inceput sa treaca diverse diagnostice.

Gata! Hai sa nu ma mai gandesc aiurea.
In legatura cu giveaway-ul nu va faceti griji totul va decurge conform planului. Imediat dupa ce voi afla datele complete ale castigatoarei voi trimite premiul. Daca eu nu voi reusi sa ies din casa il voi trimite pe prietenul meu pana la posta. Asa ca nu va faceti griji :) Nu sunt neserioasa.

Nu stiu exact cand voi mai posta pe blog... depinde de starea mea de spirit si de sanatate.
Aveti grija de voi si o zi cat mai frumoasa.




Un comentariu:

  1. Draga mea, sper sa te faci bine cat mai curand..incearca sa te relaxezi altfel,odihneste-te,bea un ceai..si du-te la un doctor bun.
    Ai grija de tine

    RăspundețiȘtergere

Hits