duminică, 21 octombrie 2012

Farmasi Camouflage Concealer

Buna fetele!
Stiu ca in ultimul timp am cam disparut ca magarul in ceata dar am atat de multe pe cap nici nu va imaginati (stiu ca nu e o scuza foarte buna insa asta e adevarul).

Astazi vreau sa va vorbesc despre un produs care mie imi place foarte mult si pe care il recumpar mereu desi ma gandesc ca ar trebui sa incerc si altceva si anume (asa cum zice si titulul) concealerul de la Farmasi.

Imi place absolut tot la el. E un concealer lichid care are un sistem de aplicare ingenios. Se invarte capatul de jos al acestuia (ca la ruj) si produsul iese frumos pe pensula. Acopera foarte bine cercanele si eu l-am folosit si pe post de corector (ca sa acopar roseata sau cosurile mici si rosii care imi mai apar din cand in cand). Are o textura usoara (asa cum sustine si producatorul), se aplica usor si nu  se strange in dungulite inestetice sub ochi. Are o acoperire mare si e nevoie de foarte putin produs la aplicare si de aceea pe mine ma tine mult timp. L-am recumpart de doua ori si chiar cred ca voi mai continua sa il recumpar.


   (Pozele sunt ciudate ca le-am facut de una singura in fata geamului la lumina naturala)
 
Este disponibil in 5 nuante (eu am nr. 2). Este un produs care mie mi se potriveste de minune si pe care pur si simplu il ador.

Rating: 5*/ 5*
Pret: 14 Ron (de la standul Farmasi insa am inteles ca pe site la ei e ceva mai ieftin)

 Voi ce concealer folositi?




P.S. Prima data am citit despre acest produs pe pagina Deeiei

2 comentarii:

  1. Eu folosesc "Wake me up" de la Rimmel London. Dar m-ai convins si cu asta. E urmatorul pe lista mea

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie nuanta 3 mi'e prea deschisa. :D :)) Ma bucur ca te'am "inspirat" bine. :D

    RăspundețiȘtergere

Hits