joi, 2 mai 2013

Accesorii altfel de ziua mea...

Hello girls!
Nu stiu de ce si cum insa sistemul meu imunitar isi cam face de cap in ultimul timp... Am racit bocna, acum ca a venit caldura :))
A venit in sfarsit vacanta de vara si asa am si eu timp sa scriu pe blog. Stiu cat e de aiurea sa ai un blog pe care sa il citesti si sa-l deschizi mereu dar sa nu gasesti nici o postare noua. :S
Acum ceva timp a fost ziua mea. Nu am facut mare lucru insa am avut parte de niste surprize la care nu ma asteptam. Si fiindca imi place sa imi fac cadorui singrua, uneori, m-am cadorisit cu niste accesorii de la Accesorii Altfel (am mai vorbit despre ele si aici)
Stiam ca accesoriile vor avea o calitate buna si mi-am luat doua coliere lungi.


Un colier la baza gatului cu fundita.


Un earcuff foarte, foarte simpatic pe care l-am purat foarte mult.

Si o pereche de cercei, care imi sunt foarte simpatici insa nu am avut inca sansa sa ii port.
Mie imi plac foarte mult aceesoriile alese de mine si cu siguranta voi mai comanda si altele. Trebuie sa va spun ca persoana care se ocupa de comercializare lor este o persoana onesta si rabdatoare. Apreciez mult sinceritatea ei in legatura cu calitatea porduselor, cat si pomtitudinea cu care raspunde la comenzi.

Have fun!



2 comentarii:

  1. Mi-am luat si eu cateva "chestiute" de pe Accesorii altfel <3 si le port mai mereu <3 Toate sunt superbe si felicitari Adminei care aduce mereu chestii interesante :D si ieftine ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul e ca are niste lucrusoare tare dragalase la preturi accesibile :D

      Ștergere

Hits