joi, 23 mai 2013

Un fel de French

Hellooo!
Stiu ca o sa ma certati ca nu am mai scris de ceva timp nimic. De data asta nu am scuza, pur si simplu am fost neinspirata si fara chef de blog. Nici macar nu am citit blogurile pe care le urmaream cu mare interes. Azi vremea ploioasa m-a intristat ingrozitor. Stiu ca era nevoie de ploaie... dar mie tot nu imi place de ea :))
Eh, sa trecem la lucruri mai serioase zic. De Constantin si Elena mi-am facut cadou o oja noua de la Kallos si bineinteles ca era musai sa imi fac unghiile cu ea.

Este vorba despre nuanta nr. 221care este un roz deschis cu particule sclipicioase. :) Imi place mult. Este ceva mai mult decat un alb sidefat pentru french.
Am inceput prin a aplica o dunga alba pe varful unghiei exact ca la French (inainte de asta am aplicat baza pentru unplerea denivelarilor tot de la Kallos) apoi dupa ce s-a uscat am dat peste cu noua mea oja.



 Nu se vede roz pe unghie, desi este aplicata in doua straturi. Sincera sa fiu ma bucur ca nu se vede roz ci un alb laptos cu tente roz.
Oja s-a pastrat foarte bine pe unghii (pozele sunt facute dupa trei zile de la aplicare). Mie imi place mult ce ai iesit si mi se pare si o manichiura usor de realizat la care voi apela de cate ori imi va fi prea lene sau nu voi avea timp sa fac ceva mai complicat.

Ce ziceti, va place?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits