miercuri, 5 septembrie 2012

Eu sunt...

Buna, eu sunt Andreea!
Aceasta postare ar fi trebuit sa fie prima postare de pe blog, insa atunci cand am inceput blogul, nu stiu de ce am ales ca primul lucru pe care sa-l impartasesc pe blog sa fie o recenzie la ojele de la Farmec (aici) si nu o postare care sa contina cateva lucruri despre mine.
M-am gandit ca poate sunteti curioase si vreti totusi sa aflati cate ceva despre mine, asa ca postarea de azi va fi despre mine (si spun asta cu riscul de a parea narcisista).
Ma numesc Andreea, am 24 de ani si am terminat Facultatea de Litere. Lucrez in invatamant de 3 ani si imi place ceea ce fac foarte mult, probabil pentru ca imi plac copiii la fel de mult ca si meseria pe care o am.
Sunt o persoana sincera (probabil prea sincera uneori), cu bun simt dar care spune verde in fata ceea ce are de zis cu riscul de a se face neplacuta de cei din jur. Cel mai mult urasc la oameni ipocrizia si minciuna.
M-am gandit ca ar fi amuzant sa va pun si niste imagini la aceasta postare si am luat aceasta ideea de la un tag numit "Lumea noastra" in care trebuie sa pun poze cu:

Cel mai vechi obiect pe care il detin
Cel mai vechi obiect pe care il detin este acest urs de plus. E mai batran ca mine :) A fost al mamei mele si acum este al meu, il am de cand ma stiu. A avut saracul de el si zile mai bune.

Ceva de care ne leaga o amintire
Caietul meu copilaros cu numele si notele copiilor de la scoala. Cei mici mi-au lipit sticker ca am fost cuminte.

Obiect primit de la o persoana draga/ Obiect la care tin cel mai mult
Ar fi multe obiecte la care tin, dar toate obiectele la care tin sunt de la bunicul meu (Dumnezu sa il ierte!)
Am ales sa va arat prima mea papausa Barbie pe care am primit-o cadou de la el. Stiu ca pe cutie zice Betty asta fiidnca am vrut sa o pastrez frumos si am pus-o in cutia altei papusi.


Obiect castigat sau furat
Un inel la care tin mult si pe care l-am castigat la un giveaway organizat de Dragonfly


Obiect de care m-as descotorisi dar nu o fac

Colectia mea de jucarii de plus. Am foarte, foarte multe :) Acestea sunt doar cateva care imi sun cele mai dragi

Cel mai uitilizat obiect
Telefonul mov primit de la prietenul meu.




2 comentarii:

Hits