sâmbătă, 2 aprilie 2016

Mini Haul Allderma

Bună fetele!

De când am văzut vineri pe Facebook că cei de la Allderma au un stand la Cora în acest weekend m-am tot gândit la produsele de la ei.


De ceva timp m-am hotărât să încerc cât mai multe produse Bio sau naturiste. De la pastile la produse cosmetice. Aşa că m-am trezit dimineaţă şi am plecat către Cora să îmi iau produsele încercuite de pe lista de produse de la ei.
Ajungând la stand, deşi eram decisă ce produse vreau m-am pus pe testat şi mirosit toate produsele. Doamna de la stand a fost foarte draguţă şi rabdătoare cu mine... Dar să nu mai lungesc vorba şi să vă arăt minunăţiile de produse pe care le-am achiziţionat.



Un şampon solid cu urzică şi brusture. L-am ales după cum mirosea... abia aştept să îl încerc.
Un săpun antibacterian cu miere de albine. Şi acesta miroase delicios. Nu am mai avut răbdare şi l-am încercat. E foarte spumant şi lasă pielea foarte moale şi catifelată. I love it.


Apă florală cu mireasmă de tandafiri este un tonic lejer pentru tenul sensibil şi obosit. Habar nu aveţi cât de bine miroase! Când am ales-o din lista de produse nu ştiam cum va mirosi, dar la stand parfumul m-a cucerit. Se poate folosi pe faţă dar şi pe piele. Potrivit producătorului redă fermitatea pielii şi protejează împotriva poluării.



Cremă de faţă cu ceară de albine şi trandafir sălbatic. Deja cred că v-aţi săturat să vă spun cât de bine miros produsele astea, Potrivit producătorului contribuie la recăpătarea elasticităţii pielii şi la diminuarea ridurilor fine. Este potirivită tuturor tipurilor de ten.


Ser regenerant pentru zona ochilor. Nu am cearcăne mereu, însă piele din jurul ochilor este mai închisă sau vineţie. Aşa a fost mereu. Am venele foarte aproape de suprafaţa pielii. Sunt curioasă dacă mă va ajuta cu ceva. Eu sper că da şi abia aştept să îl testez.


Ulei de masaj cu Ylang Ylang. Cică afrodiziac. Mie mi-a plăcut cum miroase... O să îl pun pe logodnicul meu să îmi facă masaj cu el... să vedem ce iese :))
Ulei de argan. Deşi mai aveam ulei de argan, pe care îl folosesc în amestesc cu alte uleiuri, pentru păr, m-a atras sticluţa cu pompiţă pe care o voi folosi pentru măştile cu uleiuri esenţiale pe care le fac acasă pentru păr.

Toate ingredientele din aceste produse sunt de origine vegetală. Produsele nu conţin coloranţi, parfumuri artificiale, parafină sau alţi compuşi de origine petrochimică.
Sunt foarte încântată de aceste noi achiziţii şi abia aştept să le testez.
Voi ce ziceţi? Ce ar trebui să testez mai întâi? Ce produse v-ar interesa de la Allderma?

Vă pup!

4 comentarii:

  1. N-am auzit de firma aceasta pana acum. Au preturi bune?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, preturile sunt acceptabile. Firma este din Bacau şi de obicei au standuri prin zona moldovei, gen Iasi, Suceava etc.
      Din cate stiu eu au si un site de unde poţi cumpăra online.

      Ștergere
  2. deci, vreau (serios, chiar vreau) pareri despre serul regenerant pentru zona ochilor. am mari probleme cu cearcanele si chiar caut ceva bun, care sa ajute macar un pic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Momentan inca il testez. Imi place, macar simt pielea de sub ochi hirdatata.

      Ștergere

Hits