sâmbătă, 9 aprilie 2016

Project Pan

Bună fetelor!

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un „proiect” pe care mi-am propus să îl fac. Deşi nu ştiu dacă se poate numi project pan, pentru că atunci când e vorba de oje e mai mult project „bottom of the bottle”.
Sunt precum o cioară, de câte ori văd ceva sclipicios şi colorat simt că trebuie să fie al meu. :)) Am o cutie de papuci plină cu oje.

.
Nu sunt extraodrinar de multe, dat sunt multişoare având în vedere că în 90% din timp nu am oja pe unghii. Nu ştiu să vă zic exact când a început nebunia cu ojele, dar mi-am propus să termin cel puţin 5 sticluţe de ojă până îmi pot cumpăra una nouă.
Aşa ca mi-am propus să îmi colorez unghiile mai des de acum încolo pentru a putea „scăpa” de unele oje. Desigur nu am să port pe unghii o oja care nu mă mai atrage doar de dragul de a scăpa de ea. De obicei nu îmi place să fac risipă de produse cosmetice şi nici de oje... Aşa ca unele dintre ele le-am „donat” unor prietene şi acestea sunt cele cu care am rămas şi pe care aş vrea să le mai folosesc.
Să vă arăt despre ce este vorba...


Patru oje de la Avon din diferite game. Sticluţele sunt destul de mari, dar sunt goale pe jumătate deoarece mie oja de la Avon nu îmi stă pe unghii prea mult. Deşi au o gamă variată de culori nu cred că vreau să mai cumpăr prea curând o oja Avon.


Trei oje de la Farmec. Deşi eram foarte încântată de ele când le-am cumpărat, acum simt că nu mă mai atrag deloc nuanţele pe care le-am ales atunci. Cea nude este aproape goală, celelalte două sunt pline. Cred că îmi va fi greu să le termin.


Ojele de la Kallos sunt preferatele mele. Doua sunt aproape pline, două sunt aproape goale. Daca ar trebui să aleg ce oje să termin prima dată cred că le-as alege pe acestea.


Ojele de la Farmasi nu mi-au plăcut deloc. Nu ştiu de ce. Acum că mă uit la cea galbenă realizez că nu am avut niciodata unghiile galbene, deşi cred că am încercat de câteva ori, dar cum am pus-o pe unghii la fel de repede am şi şters-o.


Sticluţele de la ojele Rimmel London 60 seconds sunt micuţe. Probabil aş reuşi să le termin dacă mi-aş picta mai des unghiile cu roşu. O să vedem.


Lacurile cu sclipici, oja nude crack şi o altă ojă cu magnet cred că vor rămâne pe vecie în colecţia mea (sau până când mă voi hotărî şi le voi arunca la gunoi).


Alte oje, ce nu au surori din aceeaşi gamă.
Oja Golden Rose verde este una din preferatele mele, la fel şi cea de lângă ea, mov, de la OPI. Oja albă de la Kallos cred că va rămâne şi ea mult în colecţie... nu obijnuiesc să folosesc alb. Oja de un roşu cireasă de la Revelon e pe terminate şi mi-a plăcut enorm. Cele două oje roz, una de la Classics şi alta de la Issabele Dupont sunt şi ele pe terminate dar nu mai sunt atrasă de ele. Oja verde de la Revelon cred că are cea mai urâtă nunanţă pe care am putut să o aleg, însă cu un top coat mat arată mai ok. Oja bleu de la Flormar nici ea nu mă mai atrage. Cea de la lângă ea este tot de la Flormar supershine şi arată foarte bine dată peste oja neagră. Apoi am o ojă mov de la Miss Sporty care chiar nu îmi amintesc de ce am cumpărat-o şi trei (da) TREI oje negre pe care cu siguranţă le voi termina, cuz' for me black is the color of fashion.

Vă voi raporta în curând (adică peste câteva luni) despre cum stă treaba cu acest proiect. Dacă aveţi orice fel de întrebări despre nuanţe sau despre preţuri sau vreţi să ziceţi ceva, orice lasaţi-mi un comentatiu.

Care este oja voastră preferată? 
Ce părere aveţi despre acest proiect, credeţi că voi reuşi să termin o sticluţă?


2 comentarii:

  1. Tot sambata am facut si eu curat in sertaul in care imi tin ojele in uz. Am ales si eu cateva oje sa termin, si sper sa ma tin de ele.

    RăspundețiȘtergere

Hits