vineri, 29 aprilie 2016

Silan Soft Oils şi BuzzStore

Bună dragele mele!

Am participat la campania BuzzStore cu produse de la Silan Soft Oils şi pentru ca mâine se termină campania este timpul să vă povestesc despre cum m-am împăcat eu cu acest produs.



Am fost atât de încântată când a sosit curierul. Coletul conţinea un umeraş roz, o sticlă mare de Silan şi 10 monstre de dăruit prietenilor. Nu am avut răbdare şi am deschis imediat capacul sticlei ca să vad cum miroase noul Silan. Are un miros plăcut, uşor dulceag şi destul de puternic.


Nu am stat prea mult pe gânduri şi m-am hotărât să îl încerc în scopul pentru care a fost creat şi anume spălatul rufelor.
Rufele au căpătat un miros plăcut care a persistat şi care a umplut camera de o mireasmă plăcută.


Şi am mai folosit la ceva acest produs. Am folosit Silan Soft Oils pentru a-mi spăla pensulele de machiaj, însă am făcut acest lucru în stilul meu. Am pus într-o farfurioară mică puţin Silan şi am înmuiat vârfurile pensulelor în Silan, după care, sub jetul de apă am spălat pensulele cu bureţelul din silicon special pentru spălat pensulele pe care l-am luat de pe Ebay. Cred totuşi ca există un bureţel din acesta care este "original" însă al meu e luat de pe Eaby şi funcţionează perfect.



Perii pensulelor au rămas curaţi, fini şi pufoşi. Mi-a plăcut mult că Silan a funcţionat şi pe post de bursh cleaner. Probabil o să-l mai folosesc şi în acest fel.

Vă recomand cu drag Silan Soft Oils, totuşi dacă sunteţi o persoană care nu suportă parfumurile puternice nu cred că vă veţi împăca prea bine cu el.

Voi aţi încercat Silan Soft Oils?
Ce părere aveţi despre el?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits