marți, 17 mai 2016

Miss Sporty Morning Baby BB Cream (matte) Recenzie

Bună fetelor!

Am lipsit ceva timp de pe blog din cauza că timpul şi sănătatea nu au vrut să ţină deloc cu mine în ultimul timp. :( Însă acest lucru m-a ajutat să testez mai multe produse pe un timp destul de îndelungat încât să îmi fac o părere despre ele, deci reven cu forţe proaspete.

Dar iată că azi vreau să vă vorbesc despre un produs care are preţul sub 20 lei şi pe care vara trecută l-am purtat cu drag, este vorba despre Miss Sporty Morning Baby BB Cream (matte).


Sincer, atunci când l-am cumpărat a fost un impulsive buy şi nu mă aşteptam la mare lucru de la el însă în cele din urmă am reuşit să termin un tub jumătate vara trecută.

Descrierea producătorului este una chiar tentantă (lucru care, dacă îmi amintesc bine, m-a făcut să cumpăr acest produs):

2 produse într-unul singur!
Se poate folosi singur pentru un look fresh natural pentru toata ziua, sau ca şi baza pentru fondul de ten pentru un look de seară de excepţie!
Morning Baby BB Cream Matte!
Un tub practic… cu elemente de design deosebite pentru a face diferenţa.

5 ACŢIUNI ÎNTR-UN PRODUS:
  • Matifiază pielea
  • Acoperă imperfecţiunile
  • Netezeste tenul
  • Ascunde liniile fine şi porii
  • Conferă un aspect natural şi sănătos
Şi cireaşa de pe tort: are un miros foarte plăcut.

Ingrediente:


Produsul vine într-un tub mic de 30 ml lucru care pe mine mă încântă deoarece încape în portfard şi îl pot lua cu mine peste tot.
Are o acoperire mică spre medie însă fixat cu o pudră totul este ok şi rezistă până la 6h (cât l-am purtat eu).



Eu am ales nuanţa 001 Light care este ceva mai închisă decât nuanţa tenului meu, însă am fixat cu produsul cu o pudră mai deschisă.
Arată natural pe ten, uniformizând culoarea pielii şi conferă tenului o textură mată, naturală.


Singurul lucru, din cele promise de producător, la care nu se descurcă acest produs este ascunderea porilor şi a liniilor fine. Însă eu am porii deschişi şi nimic nu reuşeşte să mă mulţumească la acest capitol.

Vă recomand Miss Sporty Morning Baby BB Cream dacă suneţi în căutarea unui BB Cream accesibil ca preţ (sub 20 de lei) care îşi face treaba.

Voi aţi încercat Miss Sporty Morning Baby BB Cream?
Ce BB cream folosiţi?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits