miercuri, 25 mai 2016

La gunoi cu ele!

Bună fetele!

Pentru că afară plouă şi nu îţi vine să te uiţi pe geam, darămite să mai ieşi din casă, mi-am făcut de treabă prin casă şi am răscolit iar prin gaura neagră a cosmeticelor pe care le deţin şi am găsit iar nişte produse care, din păcate, trebuie să ajungă la gunoi. Nu sunt multe, însă ocupă loc degeaba.


În primul rând ceva bureţei uitaţi de lume, prăfuiţi şi vai de capul lor, dint-un material tare ciudat, de nu am reuşit să îi folosesc de nicio culoare. Se rup, se desprind se fac aşa ca nişte fricăţei. HORROR! Eu am crezut că i-am aruncat de mult timp, dar aparent ăştia patru au scăpat.


Un alt produs horror şi care nu cred că merită nici măcar 50 de bani ceva cariocă care trebuia să îndepărteze oja dată pe lângă unghie, ceva gen corector... L-am desfăcut şi nu am reuşit să şterg nimic cu el. Am zis că o să îl arunc însă şi el a făcut ce a făcut de s-a furişat şi a scăpat... până azi când va ajunge în gunoi.


Un ceva trio farduri de ochi. Pot spune că deşi e ceva No Name, fardurile sunt super pigmentate şi probabil, dacă reuşeam să le folosesc mai des, nu îmi părea rău că acum trebuie să le arunc. Totuşi nu mă văd cu aceste nuanţe pe la ochi prea curând. În plus zace de prea mult timp în cutia cu farduri că să mai am curaj să mă dau pe pleoape cu el... poate fac bube şi îmi cad ochii cu totul.


Blush şi bronzer No Name 4 în 1 (nu ştiu cum să-i zic altfel). Cred că a fost primul meu bronzer şi primul meu blush. Culorile rozalii (aka blushul) nu l-am prea folosit, dar maroul (aka bronzerul) l-am tot folosit până mi-am cumpărat altceva. Mi-au plăcut mult atunci pentru că sunt mate, iar eu cum am porii deschişi şi ten cu imperfecţiuni, orice are sclipici nu arată bine pe obrajii mei. Acum este cazul să arunc cosmeticele astea că şi aici îmi e frică să nu mi se descompună faţa sau să îmi apară cine ştie ce monştii pe faţa.


Un fond de ten, gen baton, de la Lady's, Catherine Arley. Nici nu ştiu dacă mai există Lady's. Fondul acesta de ten a fost chiar bunicel, (dovadă că e şi aproape terminat) la un moment dat îl foloseam pe post de corector. Din nefericire habar nu mai am dacă mai sunt la modă produsele Lady's şi nici dacă mai există sau dacă mai poate fi găsit fondul acesta de ten. Acum vă imaginaţi cam de când îl am, nu? Da, clar trebuie să îl arunc.



Un alt produs pe care trebuie să îl arunc şi de care îmi pare rău este o mască matifiantă cu ceva plantă (Neem) de la Himalaya. Îmi plac mult produsele lor. Au tot felul de chestii, de la pastile la produse cosmetice toate foarte bune (cel puţin aşa cred eu). A fost un timp când am folosit destul de des masca aceasta şi cred că aceasta s-a rătăcit pe undeva şi a expirat înainte să apuc să o folosesc.


Dacă vreţi să citiţi despre valabilitatea produselor cosmetice, vă invit să citiţi un articol mai vechi despre acest subiect AICI

Mai există produse de la Lady's?
Vi s-a întâmplat să aveţi produse care să le ţineţi în colecţie până expiră?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits