Astăzi o să vorbesc puţin despre două produse ce ţin de îngrijirea tenului. E adevărat că pe parcursul anilor rutina mea de îngrijire a tenului s-a schimbat în mod dramatic, deoarece am trecut de la un ten acneic (în adolescenţă) la un ten mixt spre gras. Încă mai am ceva probleme cu micii monstruleţi care se încăpăţânează să apară atunci când îmi e lumea mai dragă, dar asta e!
După cum zice şi în titlu o să vă vorbesc despre două produse de la Garnier care sunt ca nişte surori nedespărţite, una mare Apa micelară şi una ceva mai micuţă Demachiantul bifazic.
1. Apa micelară
Nu ştiu încă de ce am ales-o pe cea pentru ten sensibil, cred că şi cea normală (albastră) ar fi fost potrivită pentru mine. Mă bucur enorm că cineva a inventat acest „demachiant inteligent” după care nu trebuie să te speli pe faţă (recunosc sunt o leneşă).
În primul rând pot spune că mă încântă gramajul. Da, ştiu, este mare (400 ml), dar atunci când am plecat undeva mi-am cumpărat o sticluţă cu un dozator şi totul a fost ok. Deşi acest demachinat este „inteligent” micelele captând impurităţile din piele vă spun că nu este suficient o singură dischetă şi o singură aplicare. Nu spun că trebuie să vă frecaţi faţa, această apă micelară curăţă cu adevărat foarte bine tenul.
Un alt lucru care mă încântă este faptul că nu usucă pielea, nu conţine alcool sau parabieni şi este multifuncţională, adică poate fi folosită pe ochi, pe gât şi pe buze (iar atunci când o foloseşti pe buze nu lasă un gust amar).
Sistemul de dozare, este la fel ca la mai toate produsele de la Garnier şi eu chiar mă descurc foarte bine cu el. Nu pot spune că am vărsat mai mult produs pe o dischetă decât era necesar.
Preţul este unul accesibil în jur de 25 ron.
2 .Demachiantul bifazic
M-am învârtit în jurul acestui demachiant ceva timp înainte să îl cumpăr. De ce? Pentru că nu folosesc produse waterproof şi consideram că apa micelară îşi facea treaba foarte bine. În plus am avut un demachinat bifazic de la care mă usturau, îmi lăcrimau şi mi se înroşeau ochii. Am încercat să îl folosesc de două ori apoi l-am aruncat. Însă nu regret nici măcar o secundă că am cumpărat până la urmă acest demachiant care este special pentru ochi.
Demachiantul bifazic are şi el acelaşi sistem de dozare ca şi soluţia micelară. De obicei, demachiantul bifazic se adresează produselor waterproof şi am reuşit să demachez cu succes de pe gene şi un rimel waterproof. Secretul meu este că plasez o dischetă demachiantă „îmbibată” de produs pe ochi, aştept câteva secunde şi pam bam printr-un singur gest machiajul este îndepărtat de pe pleoapă. Mai insist puţin, dacă este cazul, pentru rimel şi tuş, dar nu este necesar să frec ochii.
Mi-a plăcut foarte mult faptul că produsul nu lasă o peliculă grasă după aplicare, deşi la început se simte o consistenţă uleioasă. Nu irită ochii şi nu provoacă alergii.
Ingrediente: aqua/water, isododecane, isopropyl palmitate, undecane, arginine, CI 60725 / violet 2, citric acid, dipotassium phosphate, disodium edta, hexylene glycol, octyldodecanol, octyldodecyl xyloside, polyaminopropyl biguanide, potassium phosphate, sodium chloride, tridecane.
Preţ: în jur de 20 ron.
Singura chestie de care nu sunt foarte sigură este treaba cu protejatul şi întăritul genelor. Nu pot spune că mi-am rupt genele folosindu-l însă nu îmi dau seama dacă s-au mai întărit. Am gene dese şi lungi şi nu am putut observa nicio îmbunătăţire sau deteriorare.
În conluzie: Blogosfera nu laudă degeaba aceste două produse. Sunt foarte mulţumită de investiţia făcută şi cred că am făcut o investiţie cu cap, care de data aceasta nu a fost una impulsivă.
Vă recomand cu încredere asceste două produse.
Voi ce produse folosiţi pentru demachiere?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu