marți, 31 mai 2016

OOTD Blue Sunday şi alte activităţi

Bună!

Pentru că duminică au avut loc multe evenimente în Bacău, m-am gândit să ies puţin din rutina mea cu reviews şi să scriu o postare despre minunatele activităţi de duminică la care am participat şi să vă arăt cu ce m-am îmbrăcat.
Trebuie să ţineţi minte că nu îmi place să fiu în faţa aparatului de fotografiat şi că singura persoană care mai „trage” câte o poză în care apare şi faţa mea e cel mai bun prieten al meu, care întâmplător e şi fotograf. În rest eu sunt fotograful de servici.
Fotograful meu de servici, duminică, a fost cea mai bună prietenă a mea, care nu se pricepe cu focusul la aparatul meu DSLR aşa că bare with me.


Pam bam! Iată de ce am numit acest OOTD Blue Sunday. Sunt toată cam albastra :)
Port o ie lejeră şi nişte pantaloni din in. Duminică chiar am simţit că vine vara.

Iubesc culoarea albastră şi florile de pe această ie. Vedeţi ca am ochii în formă de inimioară? Atât de mult îmi place.
Ochelari: Meli Malo

Ie: magazin local
Pantaloni: Lidl
Tenişi: Deichmann


Am accesorizat toată albăstreala aceasta şi cu mai mult albastru: un ceas Superman (preferatul meu), de la un magazin local; o brăţară din sticlă de Murano: şi două inele mari din argint (nu suport aurul galben şi nici chestiile aurii)

Duminică a avut loc festivalul luminii şi la Bacău. Şi ca în fiecare an parcul Cancicov a fost plin de lumini colorate.



Ia ce e asta? Pot să pun mâna?


Mai bine mă aşez sub ea.


Să mă aşez cu fundul pe pământ. Sunt prea curaţi pantalonii.
Un alt eveniment care a avut loc duminică a fost Marea Hămăceală. Am preferat să îi fac doar câteva poze prietenei mele în hamac şi să lăsăm copiii să se distreze.


Parcul a fost plin de activităţi pentru copii: atelier de colorat, darts, jocuri, baloane de săpun, muzică (şi aici mă refer la adolescenţi care cântau la chitare) şi alte activităţi interesante.
Una dintre activităţile cele mai interesante mi s-a părut iniţiativa Crucii Roşii care rugau copiii să tragă bileţele pe care scria diferite lucruri gen: sângerarea nazală, plăgi, tăieturi, iar voluntarii explicau copiilor cum se tratează aceste lucruri. Am tras şi eu un bileţel.

Voi cum aţi petrecut în acest weekend?


2 comentarii:

  1. ia ta e superba! eu ma tot chinui sa-mi iau una, dar nu pot sa-mi dau seama ce astept.... nici eu nu-s cu aurul galben si chestiile galbene. doar verigheta o am asa. ca deh...n-am reusit sa-l conving pe mr. sa luam doar din aur alb

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am pacalit sa imi ia inel de logodna de aur alb. De fapt nu stiu cat l-am pacalit dar i-am tot zis ca nu imi place aurul.
      Trebuie sa iti iei o ie. Macar de frumusete. Sunt foarte faine si racoroase vara.

      Ștergere

Hits