vineri, 3 iunie 2016

Am testat un beauty hack - Charcoal Pore Strips - Fail

Bună!

Pentru că afară plouă de câteva zile, iar mie nu îmi arde să ies din casă nici până la colţ m-am gândit că îmi trebuie o activitate amuzantă şi ca să vă amuz şi pe voi, m-am gândit să testez un beauty hack.
Ce să este oare un beauty hack? Nu cred că avem un cuvânt în română care să definească această expresie. Un beauy hack este o chestie inventată de cineva, care ar trebui să înlocuiscă produs cosmetic.
Beauty hack-ul pe care l-am încercat şi pe care o să vi-l arăt azi trebuie să înlocuiască charcoal pore strips.
Aveţi nevoie doar de două produse ieftine pentru a recrea acest produs:


Cărbune activ (pastiluţe de la farmacie numite Carbocit) şi lipici şcolar (aracet) non toxic. Normal ar fi trebuit să folosesc pastile gen capsule pentru ca cărbunele să fie deja ca un praf, dar nu am găsit; aşa că am zdrobit vreo trei pastiluţe de carbocit într-o ceşcuţă.
Tot ce trebuie să faceţi este să amestecaţi cărbunele activ cu lipiciul şcolar până se formează o pastă neagră şi lipicioasă pe care să o folosiţi drept mască.



Apoi cu ceva pensulă pe care nu o folosiţi foarte des este timpul să aplicaţi această mâzgă pe faţă.
Am aplicat-o pe faţă în zonele în care am crezut că am probleme cu punctele negre.


Da, ştiu şi pe mine m-a bufnit râsul când m-am văzut în oglindă. Important este ( dacă vă vine ideea tembelă de a încerca acest beauty hack şi să vă puneţi lipici pe faţă) să evitaşi pe cât posibil acel „puf” pe care îl aveţi pe faţă, sau orice alt fel de păr (cum ar fi sprâncenele).
Apoi staţi cu mâzga asta neagră pe faţă până se usucă lipiciul şi dezlipiţi nebunia de pe „mască” pe faţă.


Şii nu a funcţionat. Singura fâşie care am reuşit să o smulg întreagă de pe faţă a fost cea de pe bărbie şi nu era nimic pe ea. Trist, nu? Sinceră să fiu am crezut că o să meargă, pentru că la un moment dat chiar se absorbise aşa exact ca o mască. Plus am văzut nişte videouri în care fetele erau mai mult decât foarte încântate.

Partea cea mai aiurea a fost că m-am înroşit îngrozitor. Nu ştiu dacă a fost lipiciul sau cărbunele, dar clar nu aş mai încerca şi a doua oară să văd dacă aces beauty hack funcţionează.

Vreţi să mai încerc şi alte beauty hacks?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits