luni, 5 februarie 2018

Big No No: Bronzer Miss Sporty Insta Glow

Bună fetelor!
Azi am să scriu despre ceva ce mie nu îmi face mare plăcere să scriu și anume despre un „Big no no” cum am denumit eu această rubrică, adică despre o mare dezamagire. Nu îmi place să scriu „de rău” și chiar mă gândeam să renunț la această rubrică, dar poate cineva este tentat să cumpere un produs ce mie, cel puțin, nu mi-a adus niciun folos, așa că m-am hotărât că e mai bine ca oamenii să fie informați.
În categoria „Big no no” intră azi bronzerul de la Miss Sporty Insta Glow.


Pe vremea când auzisem eu de conturing, acum câțiva ani, mi-am zis că ar fi bine să îmi cumpăr un bronzer ieftin cu care să exersez arta „conturării” așa că mi-am cumpărat un bronzer no name mat (pe care l-am folosit până nu a mai răms nimic din el) și acest bronzer de la Miss Sporty ceva mai sclipicios.


Nuanța pe care o am eu este: 001 Sunkissed blonde. Este o nuanță de maro cu sclipiri aurii (aș putea să zic) ce ar fi putut fii un bronzer foarte drăguț de purtat vara dacă s-ar fi luat de pe pensulă pe ten și ar fi avut o altă consistență. La prima vedere atunci când îl iei pe deget produsul pare foarte pigmentat și foarte frumos, dar consistența este una foarte dură lucru care îl face să fie luat greu cu pensula din recipient.


Aici aveți două poze, una în lumină naturală și una cu bliț ca să vedeți cum se vede bronzerul atunci când îl iei pe degete din recipient. Drăguț, nu-i așa?
O consistență puțin mai cremoasă cred că i-ar fi prins bine acestui produs. Credeți-mă am încercat să îl aplic ba cu pensula, ba cu burețelul, ba cu degetul și să îl întind cu pensula, dar tot ce lasă în urmă este o sclipire (un shimmer) ce abia se observă. Este adevărat că atunci când încerci conturing nu e o idee foarte bună să ai o dungă maro pe față care este evidentă ci o urmă ce pare mai mult o umbră naturală, dar... 


Ca demonstrație a ceea ce se vede după un swatch, din nou, la lumină naturală și cu bliț.
O să îmi spuneți că totuși ceva, ceva se vede (mai ales pe tenul meu alb ca varul) și eu nu contest acest lucru, dar imaginați-vă cam cât timp trebuie să „freci” pensula de față ca să se observe ceva urmă de contur. Și îmi aduc aminte că am luat acest produs pentru că ce văzusem eu pe net părea foarte pigmentat și cremos, dar credeți-mă că nu este cazul.
E adevărat că este un produs ieftin, dar asta nu înseamnă că trebuie să dau bani aiurea pe el. Pe mine nu m-a convins și cu siguranță nu voi mai cumpăra.

DISCLAMER: Nu spun că produsele Miss Sporty nu sunt ok, spun doar că acest produs pentru mine nu își face treaba. Am avut un primer de față, tot din categoria Insta Glow ce mi-a plăcut mult și l-am folosit cu drag.

Voi folosiți produse de la Miss Sporty?
Care sunt aceste porduse?



5 comentarii:

  1. Eu am.un bronzer de la catrice si unul de la flormar, dar trebuie sa ma documentez serios inainte sa le folosesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Se mai intampla ca gasim si produse care nu sunt bune sau nu ni se potrivesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pff :( chiar am vrut la un moment dat sa il achizitionez...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am folosit produse de la Miss Sporty. Voi cauta sa vad ce produse au pe stoc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu folosesc deloc produse de genul, dar postările de genul chiar le ajută pe cele interesate.

    RăspundețiȘtergere

Hits