marți, 27 februarie 2018

Mă înscriu la Spring SuperBlog 2018


Gata, m-am hotărât! Mă înscriu la Spring SuperBlog 2018. Nu am mai participat niciodată la niciun fel de competiție de blogging așa că sunt foarte entuziasmată. De ce mă înscriu? Pentru că îmi plac provocările și îmi place să încerc lucruri noi.
Din ceea ce spun organizatorii competiției SuperBlog nu este o competiție facilă. Doar cei mai talentați și mai perseverenți reușesc să ducă misiunea la bun sfârșit.”, așa că eu îmi doresc să fiu unul dintre cei care va reuși să ducă misiunea la bun sfârșit. Va fi o competiție atât cu alți bloggeri cât și cu mine însămi pentru a putea realiza care îmi sunt limitele și a-mi pune imaginația la contribuție.
Spring SuperBlog 2018 are loc în perioada 1 martie – 13 aprilie, probele competiţiei vor fi publicate în fiecare zi de marţi, joi şi sâmbăta, iar eu am șapte zile la dispoziție pentru a răspunde unei probe. Jurizarea probelor este realizată de reprezentanți ai sponsorilor care au propus temele respective.



Poate vă întrebați ce îmi iese mie la afacerea asta. Sunt convinsă că indiferent de rezultatele mele la Spring SuperBlog 2018, îmi voi face prieteni noi și îmi voi mări comunitate de cititori, îmi voi testa limitele și voi învăța lucruri noi despre mine și despre ceea ce înseamnă să fii blogger.
Va fi o adevărată provocare pentru mine să încerc să îmi împart timpul între locul de muncă, pasiuni, stilul de viață alert pe care îl am și Spring SuperBlog 2018 și sper din toată inima că veți rămâne aproape de mine și că nu vă voi dezamăgi.
Voi crea o nouă categorie de postări special pentru acest concurs, Spring SuperBlog 2018, iar toate articolele care vor fi scrise pentru această competiție le veți putea găsi în această categorie. Nu vă speriați nu îmi voi schimba nișa de activitate a blogului.

Nu uitați că mă puteți găsi și pe Facebook și Instagram.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits