miercuri, 4 aprilie 2018

Jocul Prepelix revine în forță

Vă mai aminitiți jocurile alea pe care le conectai la televizor și aveau o casetă galbenă cu tot felul de jocuri iar în unul dintre ele trebuiai să vânezi rațe și era și un câine dragălaș pe acolo? Dacă da, atunci vă amintiți și de jocul Prepelix.
Jocul a apărut pentru prima dată în Germania în anul 1988. În anul 2000 echipa Phenomedia România a dezvoltat jocul și a lansat o nouă versine pe piața din Europa, iar în anul 2001 jocul rula pe circa 67% din calculatoarele din Europa Centrală.


Dacă nu vă amintiți despre ce era vorba am să povestesc eu. Pe ecranul calculatorului apărea o prepeliță tare amuzantă ce stătea pe ecran maxim 3 secunde, până când vânătorul iscusit din fața ecranului avea să o doboare. Jocul dura două minute, timp în care trebuia să vânezi cât mai multe prepelițe. Țin minte că stăteam cu orele în fața calculatorului încercând să dobor recorduri. Ba chiar îmi întrebam prietenii care sunt scorurile lor. Era o întreagă aventură cu întrecutul recordurilor prietenilor mei. „Poc! Poc! Ia de aici prepelițio!” ziceam de fiecare dată când împușcam o prepeliță, deși știam că nu aș fi putut niciodată să omor o muscă, dar să mai vânez prepelițe pe bune. Deși virtual eram o vânătoare foarte iscusită.
Jocul avea și atunci o grafică drăguță, mai, mai că îți era milă să vânezi haioasele prepelițe chiar și așa virtual.

Noul joc Prepelix PanoHaioasele prepelițe își fac apariția după 18 ani îndemnânu-ne să ne folosim talentul pentru a le vâna și a doborî recorduri (asta e partea cea mai captivantă).
Prepelix revine cu o grafică modernă și funcționalități adaptate noilor tehnologii. Noul joc mobil este disponibil pentru toți utilizatorii de telefoane mobile și poate fi jucat în varianta PANO (360°) sau VR (folosind o pereche de ochelari cardboard). E un joc relaxant și amuzant pentru toate vârstele. Oricine poate deveni un vânător iscusit de prepelițe (atât timp cât ai peste 5 ani, vârsta recomandată). În afară de confruntarea cu haioasele prepelițe vânătorii pot descoperi și alte interacțiuni ce le vor aduce puncte în plus și îi vor ajuta să fie pe primele locuri în topul mondial.
Dacă sunteți în căutarea unui joc copii Prepelix ar trebui să fie printre primele jocuri de pe lista voastră. E haios, simplu și original numai bun pentru un spirit competitiv. Eu nu am copii, încă, așa că o să concurez cu Mr. să vedem cine e un vânător mai priceput și mai iscusit, eu sau el? (Eu cred că eu sunt mai bună ca el că eu am mai jucat, el nu are experiență. Dar shh! Să nu mă audă că nu îl mai dezlipesc de telefon până nu îmi demonstrează că nu am dreptate).
Dacă vreți și voi să concurați cu prietenii, partenurul, copii sau pur și simplu vreți să le revedeți pe haioasele prepelițe sau vreți să le cunoașteți (dacă nu ați apucat până acum) o variantă demo joc Prepelix este disponibilă în mod gratuit pe Google Play. Vânătorii care vor mai mult pot cumpăra varianta full tot de pe Google Play sau de pe AppStore.
Până data viitoare succes la doborât prepelițe și în a deveni cel mai tare vânător virtual de... prepelițe (bineînțeles ce altceva?)!


Acest articol fost scris pentru Spring SuperBlog 2018 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits