vineri, 23 februarie 2018

Cadouri de Dragobete pentru el


Mâine este Dragobetele și cum bărbații sunt mai atenti la nevoile noastre, noi femeile ne lăsăm învăluite în magia dragostei și a micilor cadouri, dar ce ar fi să îi surprindem și noi pe ei?
Mie mi se pare mult mai ușor să găsești un cadou drăguț pentru o femeie/fată. Pentru noi se găsesc tot felul de accesorii, flori, dulciuri. De aceea m-am gândit să fac o listă de cadouri cu care am putea să îl surprindem acum de Dragobete.

1. Parfum
Sunt convinsă că bărbații, asemeni femeilor, iubesc să se folosească de un parfum bun atunci când au întâlniri importante sau vor doar să întoarcă capetele domnișoarelor ce trec pe langă ei. Parfumurile bărbăteși pe care eu le prefer și care cred că ar fi potrivite sunt Sauvage Dior și Hugo Boss No 6.



2. Portofel
Un portofel este mereu binevenit. Bărbații stilați au mereu un portofel de calitate în care își țin banii, cardurile, cărțile de vizita și poza cu persoana iubiă.

Sursă foto: ilux.ro

3. Papion
Se poartă papioanele și pe cuvântul meu că în ultimul timp am văzut mai mulți bărbați purtând papioane în detrimentul cravatelor. Singura problemă e că trebuie să înveți să faci nod la papion deși deja tu îi faceai nodul la cravata. Și dacă totuși nu reușești să îi faci nod la papion poți să îi cumperi un set cu paion si cravată. 

                                     
Sursă foto: papiox.ro
4. Butoni pentru cămașă
Puteți opta pentru niște butoni clasici pentru un bărbat clasic și stilat sau puteți încerca ceva mai îndrăzneț cum ar fi butoni cu Superman, pentru că el este super bărbatul din viața voastră.



Sursă foto: accesoriul.ro
5. Tricouri pentru cupluri
Am lăsat la urmă această idee, pentru că dacă optați pentru tricouri personalizate pentru cupluri vă faceți și vouă un cadou nu numai lui. Mie imi plac cele amuzante cu ajutorul cărora sigur veți ieși din anonimat (asta după ce îl convingeți să il poarte). 

Sursă foto: daruiesteamintiri.ro

Acestea sunt câteva idei de cadouri la care m-am gândit eu pe care le puteți oferi bărbatului din viața voastră. Bineînțeles că depinde de la bărbat la bărbat și dacă îl cunoaștem foarte bine știm exact ce cadou l-ar încânta cel mai mult. Dar un cadou făcut din toată inima e un cadou potrivit pentru oricine.

Voi cu ce cadou credeți că îl puteți surprinde?




8 comentarii:

  1. Haha, tricourile alea sunt amuzante!
    Super topic, Andreea! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă ar fi să fiu surprins, mi-ar plăcea cu ciocolată (nu dosr femeilor le place 😉)și o cană super funky :) Dar orice din lista ta sună bine. Am văzut că scrii despre Rina. Super fain:) Și eu o țin de o lună și jumătate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si noi am optat pentru tricouri, unele mai serioase cei drept. Frumos articol!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi suntem mai trazniti asa putin, dar important e sa fie ceva ce sa se potriveasca voua. :)
      Multumesc!

      Ștergere
  4. Cu un parfum nu prea am cum sa dau gres. Eu i-am luat de Valentines un parfum si de Dragobete ... nimic. In ritmul asta ajung la faliment

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu raman la parfum, stiu care anume ii plac asa ca o nimeresc de fiecare data cu cadoul meu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca l*as surprinde cu o combinatie formata din toate cele enumerate de tine din articol <3

    RăspundețiȘtergere

Hits