luni, 18 februarie 2013

Jurnalele corbului

Buna fetele!
Va fost dor de mine? Mie mi-a fost  dor de voi.
Cu toate stiti ca mie imi place sa citesc, dar mai am si alte pasiuni. Una dintre ele este scrisul. De prin liceu tin un jurnal. Nu stiu exact care e rostul lui. Momentan singura intrebuintare a jurnalelor mele e sa ma amuze pe mine :D Pana acum mi-am scris paginile de jurnal in caiete personalizate cu fel si fel de stickere, poze, buline, sclipiciuri etc. insa simteam nevoia de ceva nou. Si uite asa am dat din greseala pe Facebook de Jurnalele Corbului.  Va intrebati ce sunt alea? Ei bine sunt niste caiete facute manual din piele care au hartia invechita natural.
Cum le-am vazut m-am indragostit si mi-am zis ca imi trebuie si mie unul... Musai! Mi-a luat ceva timp pana m-am decis insa m-am oprit la acesta:
Cred ca m-a atras catarama foarte mult. Jurnalul e mic si chic si imi place mai mult in realitate decat in poze. Are un aspect antic si imi place tare, tare, mult. Am fost foarte incantata si de felul in care acest jurnal a venit ambalat. In ton cu aspectul vechi si haiducesc.

Trebuie sa mentionez ca domnul care da viata acestor jurnale este foarte de treaba si foarte serios. Mi-a pastrat jurnalul special pana am avut banuti sa il cumpar, deoarece il vroiam neaparat pe acesta. Tin sa ii multumesc pe aceasta cale inca o data.

Chiar daca va doriti sau nu un jurnal va recomand sa aruncati un ochi pe pagina de facebook Jurnalele Corbului si sa vedeti micile minunatii si daca va plac, sa dati si un like (de ce nu?)






P.S.  Stiu ca suna a reclama si credeti-ma este! Insa detinatorul paginii nu are nimic de a face cu asta si nu am primit bani sau obiecte gratis ca sa fac reclama. Imi exprim doar parerea sincera despre ceva ce mie imi place mult.

Un comentariu:

Hits