vineri, 8 februarie 2013

Supercurlacious Mascara Avon

Yellow fetele!
Astazi vreau sa va vorbesc putin despre rimelul Supercurlacious de la Avon.

Cand l-am cumparat m-am lasat atrasa de ambalajul simpatic. L-am cumparat la oferta 1+1 cu colega si nu stiam nimic despre el. Trebuie sa recunoasteti ca recipientul e chiar simpatic :) E varianta editie speciala, am vazut ca recipientul e negru acum.
Imi place acest rimel deoarece desparte genele frumos si nu le incarca si (cred eu) le ofera si un plus de volum.
Periuta este din plastic, curbata.
Cred ca o periuta face totul la un rimel. Nu sunt adepta unui anumit fel de periute, dar vreau o periuta cu care sa ma pot descurca si aceasta este o periuta buna. Rimelul rezinta pe intreaga perioada a zilei si se demachiaza usor, nefiind rezistent la apa. Are o consistenta buna, nefiind nici prea gros sau consistent, nici prea lichid.
Nu stiu sa va spun daca chiar curbeaza genele sau nu. Eu am gene lungi si destul de curbate. Am totusi impresia ca le curbeaza oarecum insa nu imediat dupa aplicare.

Se vede in aceasta poza cat de frumos desparte genele, lungindu-le frumos. 
In descrierea oficiala a produsului se mentioneaza ca rimelul da un efect optic de marire a ochilor. Bine, daca ma intrebati pe mine orice rimel da un efect optic de marire a ochilor, deci si acest rimel face acest lucru.
Am facut si niste poze dintr-o parte ca sa incercati sa va dati seama cat de curbate, sau nu sunt genele.
(m-am chinuit putin, insa sper sa va dati seama ce si cum).

 Rating: 5*/5*
 Pret: aprox. 30 Ron (pret intreg)
Nu v-as recomanda sa cumparati acest rimel la pret intreg. Asteptati reducerele. Cu aprox. 30 Ron va puteti cumpara o mascara waterproof.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits