vineri, 1 februarie 2013

Paleta Everyday basics ELF 32 nuante

Buna dragele mele!
De cand am inceput munca nu mai am timp nici de mine si nu imi place deloc faptul ca nu am timp destul ca sa scriu pe blog. :-S Dar, iata ca am revenit si am pregatit pentru voi un review la paleta de la ELF de 32 de culori.

Este vorba despre paleta Elf 32 eyeshadow palette - Everyday basics. Nu am mai vazut aceasta paleta pe site-ul lor oficial si cred ca e mai bine asa.
Aceasta paleta m-a dezamagit complet si m-a facut sa nu imi cumpar si variante mai mari ale paletelor de la Elf. (Nu spun ca produsele de la Elf nu sunt bune, spun ca aceasta paleta nu e cea mai grozava).
In primul rand produsul se transfera foarte greu din pastiluta pe pensula, buretel, deget. Cele mai multe culori sunt sidefate si doua culori au un sclipici prafos. Consistenta produsului difera de la pastiluta la pastiluta, unele culori sunt prea prafoase, altele prea dure, unele nu au pigemnt deloc (cum ar fi cele mate si cele mai deschise).
Am incercat sa le folosesc cu o baza tot de la Elf dar nu am vazut nici o imbunatatire. Acelasi rezultat l-am avut si cu creionul alb de la NYX ca baza.
Am incercat sa fac cateva swatch-uri insa nu am reusit sa fac niste poze concludente asa ca am gasit la o alta blogarita o poza cu swatchuri .
Paleta a costat 32 Ron (insa eu am cumparat-o la reducere cu 22 Ron) si am fost cam dezamagita de ea. Desi e o paleta ieftina cu acesti bani puteam sa imi cumpar o paleta mult mai buna, chiar daca avea mai putine nuante.

In concluzie: Nu e o paleta tocmai ok. Am incercat sa o folosesc insa nu am reusit sa fac aproape mai nimic cu ea. Nu as mai cumpara-o si nici nu o recomand.
Imi pare rau pentru review-ul naspa insa incerc sa fiu sincera. Si repet NU inseamna ca toate produsele Elf sunt de proasta calitate. Am produse Elf care imi plac foarte mult.

Pret: 32 Ron
Rating: 1*/5* (am acordat 1* pentru nuanta de alb pe care am mai folosit-o sub arcada)

O zi frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits