vineri, 13 decembrie 2013

Gel de duș Avon Senses Garden of Eden review

Hello girls!
Am revenit azi cu un review a unui gel de duș. Este vorba (așa cum reiese și din titlu) despre Avon Senses Garden of Eden.
Am varianta de 500 ml și deși am crezut că nu o să-l mai termin iată că mi-a plăcut și e aproape gata. Îl găsiți în toate broșurile și vă îndemn să îl cumpărați deoarece miroase foarte bine, un amestec de portocală roșie, bujor și iasomnie (după spusele producătorului).
Dacă îl folosiți cu un burete pentru baie face multă spumă și acest lucru mă încântă foarte mult. Povestea se schimbă însă dacă nu veți folosi un burete deoarece va face mai puțină spumă. După spălare pielea rămâne curată și parfumată. Gelul de duș are o consistență bună, specifică acestui tip de produs.
Despre ingrediente nu știu ce să vă spun deoarece nu am descoperit o etichetă cu ingrediente (ceea ce mi se pare putin bizar). Însă eu m-am spalat cu el și nu am pățit nimic.

L-aș recumpăra deoarece așa cum ziceam și puțin mai devreme miroase foarte bine, însă momentan m-am plictisit de el și imediat ce îl voi termina voi cumpăra alt gel de duș din aceeași gama.

Voi l-ati incercat? Cum vi s-a părut?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits