marți, 3 decembrie 2013

O carte pe săptămână (11)

Hello!
Vă spuneam ieri că azi o să vă povestesc despre ce am mai citit în ultimul timp deci... Pabababaaam!!!

Da, citesc Jurnalele lui Ștefan de L.J. Smith. Cu toții știți deja mania mea cu vampri deci ce altceva aș fi putut să citesc ca să ma relaxez decât alte povești cu vampiri? Trebuie însă să recunosc că nu am citit încă toate cele șase volume și sunt momentan la volumul trei Azilul. Nu credeam că o să îmi placă așa de mult acesta serie gandindu-mă că voi avea parte de aceeași poveste ca în Jurnalele Vampirilor însă, de acestă dată vazută prin ochii lui Ștefan, dar nu a fost chiar așa.
Întreaga serie se bazează pe flashback-urile pe care le vedeți pe prarcursul  binecunoscutului serial The Vampire Diaries. Primul volum Începuturile spune povestea fraților Salvatore din momentul în care ei înca mai sunt oameni și o întâlnesc pe Katherine. Volumul doi Sete de sânge fuga lui Damon și Ștefan în New Orleans căutând un adăpost sigur. Ștefan își simte lumea și sufletul distruse.
De aici nu mai știu ce să vă mai spun, însă sper că v-am trezit curiozitatea și dacă aveți aceeași manie ca și mine să vă apucați să le citiți.

O zi frumoasă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits