vineri, 16 martie 2018

Casa mult visată cu buget mic

Cunoașteți voi momentul acela când el se hotărăște să plece de acasă departe, undeva în lume, ca să fie totul mai bine? Deși avem o garsonieră spațioasă de care ne bucurăm de câțiva ani, vrem copii și cum ne dorim ca ei sa aibă camera lor și noi să avem terasă, parcare și mult spațiu visăm de mult timp o căsuță cu etaj. Și datorită plecării lui, departe de mine, am reușit să strângem banii necesari pentru a ne îndeplini visul.
Dar, cum eu sunt încă singurică aici și nu mă pricep deloc la acest domeniu, nu știu nimic despre produse și despre cum merg lucruile pe piață și nici nu vreau să irosesc bani câștigați cu muncă asiduă, am început să caut și să învăț cum stă treaba după ce am fost deja pățită ca tot omul cu meseriași ce mi-au vândut marfă de o calitate îndoielnică doar pentru că trebuia vândută sau pentru că aveau o înțelegere cu anumiți producătri. Bineînțeles internetul a fost sursa mea numărul unu de cercetare și în urma căutărilor intense și a unor recenzii de pe site în care clienții au avut parte de o livrare rapidă și fără probleme, m-am hotărât că conceptul celor de la vindem-ieftin.ro este cel mai avantajos.
Conceptul celor de la vindem-ieftin.ro este simplu: cauți în magazinul online produsele dorite, le comanzi simplu și rapid, fără intermediari și fără stocuri economisind astfel bani, stocul necesar ție este livrat direct la tine acasă de la producător.







Iată cât de eficienți sunt cei de la vindem-ieftin.ro și în cifre:
„Am vandut 927.500 kg de fier beton, echivalentul a 265 de familii fericite!
Am imprejmuit peste 244.040 ml de gard, suficient sa ajungem de la Bucuresti la Constanta!Ne plac culorile asa ca am vandut 29.050 kg de tencuiala decorativa, zeci de case colorate ne-au multumit.Peste 266 de acoperisuri complete construite, peste 32.036 mp de tigla metalica vanduta. Concluzia 266 de case acoperite perfect.Am vandut peste 26.972 mp de pavaj, de 3 ori suprafata municipiului Ramnicu Sarat.”

Magazinul online oferă o gamă largă de produse de care am avea nevoie pentru începe construcția casei: materiale pentru structură și fundatțe, acoperișuri, izolatii, tâmplărie PVC, instalații electrice, instalații termice, instalații sanitare, termoizolații, tencuieli decorative.
Eu am fost încântată de faptul că pot cumpăra de dintr-un singur loc toate materialele necesare, fără multe drumuri, putând doar cu un singur click să compar prețurile aceluiași produs de la producători diferiți, alegând varianta cea mai bună pentru mine.
După descoperirea făcută l-am sunat să îi dau vestea cea bună. I-am explicat avantajele pe care le descoperisem și care mă încântau pe mine fiind singură acasă: cumpăr totul din același loc economisind bani, timp și energie; am parte de consultanță specializată, am parte de  o gamă largă de produse de cea mai bună calitate, marfa îmi este livrată direct de la producător ambalată corespunzător.
După cele aflate dânsul s-a hotărât să se documenteze și el și a găsit și mai multe avantaje ce l-au încântat: putem obține 10-30% reducere pentru că putem compara mai multe oferte pentru același produs, nu există niciun risc la achiziție, primim garanția de a nu primi o altă marfă mai slabă calitativ sau produse care sunt pe stoc și trebuie rulate, ci exact ce am comandat.
Văzând că și el este la fel de încântat ca și mine și având undă verde nu mi-a mai rămas decât să răsfoiesc paginile site-ului în căutarea celor mai bune prețuri pentru ceea ce ne dorim pentru a noastră viitoare căsuță.
Din ce material să fie acoperișul?


Cu ce fel de gard să o împrejmuim?



Cum va arăta tencuiala? Ce fel de tâmăplărie va avea? Ce culoarea va avea ușa garajului? Ce fel de pavaj vom folosi? Ce fel de izolații? Cum va arăta la interior și ne putem permite încălzire în pardoseala? La toate aceste întrebări am putut răspunde răsfoind paginile magazinului online și alegând varianta cea mai potrivită pentru bugetul nostru.
Acum nu ne rămâne decât să ne apucăm de construit văzând cu proprii noștri ochi cum casa mult visată devine realitate încadrându-se în bugetul pe care îl avem. Mmm! Abia aștept să îmi beau cafeaua pe terasă și să culeg cireșe din propria mea grădină.

Acest articol fost scris pentru Spring SuperBlog 2018 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits