miercuri, 28 martie 2018

Ești gata? Întârziem!



- Iubito, ești în baie de o oră, hai odată că întârziem. 
Îl aud dar refuz să îi răspund. Știu că nu sunt în baie de o oră și exagerează.
Peste cinci minute:
- Hai măi, ești gata?! Întârziem.
- Imediaaatt!!
răspund în timp ce îmi aplic rimelul. E ziua prietenului lui cel mai bun și e mare tam, tam. Își schimbă prefixul (împlinește 30 de ani) și suntem invitați la un resturant unde va avea loc marea petrecere surpriză.
- Serios dacă nu ești gata în următoarele 15 minute plec fără tine să știi.
- Biineee!!!
Nu înțeleg de ce mă grăbește. Doar nu vrea să fiu singura fată nearanjată de la petrecere. Îmi aplic rujul de culoare roz nud și mă uit în oglindă. Sunt machiată discret. Linia de tuș este perfectă aș putea spune, completând perfect machiajul ochilor în culori pământii. Rimelul îmi alungește genele oferindu-le un aspect natural și curat. Fondul de ten îmi acoperă imperfecțiunile, uniformizându-mi culoarea tenului deși este într-un strat subțire. Puținul blush aplicat pe pomeți mă ajută să nu arăt ca o fantomă.
- Sunt gataaa!! strig din baie. Dar el era deja în ușă admirându-mă.
- Arăți minunat! 
Zâmbesc.

După câtve ore petrecute la restaurant, iubita prietenului lui mă complimentează:
- Arăți foarte bine azi. Rujul tău nu s-a clintit de la locul lui, sau l-ai reaplicat? 
- Pe buze port rujul lichid cu rezistență îndelungată 8H  din noua gamă de machiaj Gerovital Beauty. E chiar rezistent și nu a fost necesar să îl reaplic.




De fapt în seara aceasta am încercat pentru prima dată noua gamă de la Gerovital. Ei folosesc pentru această gamă nouă, Gerovital Beauty ingrediente active de ultimă generație: acid hialuronic, pudră de diamant, vitamina E. Aceste ingrediente de calitate fac ca produsele din această gamă să fie calitative și nu unele „de duzină”.
De fapt gama Gerovital Beauty conține toate necesitățile unui machiaj complet:
  • pentru buze: ruj cremos cu acid hialuronic disponibil în 18 nuanțe, ruj mat cu acid hialuronic disponibil în 7 nuanțe, ruj lichid cu rezistență îndelungată (5 nuanțe) și balsam de buze; 
  • pentru ochi: Mascara Supreme Lash, Mascara Devilash, kit pentru sprâncene cu două nuanțe, creion dermatograf disponibil în patru nuanțe, 3 palete de farduri de pleoape (Nude, Rose, Smokey); 
  • pentru ten pudră compactă, fard de obraz având câte 3 variante cromatice, iluminator care asigură luciul natural și uniform datorită pudrei de diamant din compoziție, anticearcăn ce conferă fermitate și tonicitate zonei din jurul ochilor;
  • 20 de nuanțe de lacuri de unghii Magic Gel Effect care pentru rezistență îndelungată pot fi combinate cu gelurile UV Top Coat și Matt Top Coat.
Produsele sunt disponibile doar în magazinele de brand Gerovital și Farmec și în magazinul online www. farmec.ro.

Sunt obosită de la petrecere. Pun demachiant pe dischetă și mă uit în oglindă. Machiajul arată încă bine parcă îmi este milă să mă demachiaz, o fac totuși fiind conștientă că nu pot dormi așa. Îi aud pașii venind dinspre hol:
- Gata? Te-ai demachiat? Oricum eu te plac și cu machiaj și fără.
- Cum știi tu să mă faci să zâmbesc mereu. 
Îl sărut și îi zâmbesc. E timpul să ne relaxăm la un film. Asta dacă nu adormim între timp.









Acest articol fost scris pentru Spring SuperBlog 2018 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits