luni, 19 martie 2018

Chic și în trend cu haine de la second hand

Nu știu dacă știți dar eu sunt fan magazine second hand. E adevărat că magazinele second hand nu mai sunt ce au fost și s-au dus vremurile când găseai într-un magazin de genul mici comori vintage deoarece acest trend de a cumpăra haine la mâna a doua a devenit foarte popular și la noi iar proprietarii magazinelor au devenit mai atenți la ceea ce vând în magazine. Dacă până acum puțin timp era un lucru rușinos să spui că îți cumperi haine de la second hand acum este chic să spui că ai haine cumpărate de acolo.

De ce să cumperi haine second hand?

  • pentru că poți găsi haine de firmă la prețuri pentru fiecare buzunar;
  • pentru că îți poți dezvolta imaginația și simțul estetic;
  • pentru că ai șanse să găsești ceva unic și poți ieși astfel din tipare;
  • pentru că nu o să porți haine pe care le are toată lumea;
  • pentru că trendurile trec și nu îți va părea rău că ai investit bani într-un lucru trecător;
  • pentru că îți poți reînnoi garderoba indiferent de veniturile pe care le ai;
  • pentru că îți pasă de natură și vrei să recilezi;
  • pentru că poate fi foarte distractiv.

Cum să cumperi de la second hand?


Dacă nu ați mai cumpărat niciodată dintr-un magazin second hand vreau să vă ofer niște sfaturi de care să țineți cont chiar dacă cumpărați dintr-un magazin fizic sau unul virtual:
  • Fiți deschiși. Se poate întâmpla să mergeți în magazine și să vă întoarceți acasă cu mici comori, dar se poate să mergeți și să nu găsiți nimic pe placul vostru. Dacă sunt chitiă să cumpăr ceva anume cel mai are noroc l-am avut în ziua în care au primit marfă nouă. Totuși vă îndemn să intrați sau că cautați online prin toate secțiunile. Niciodată nu se știe peste ce puteți da.
  • Mărimea nu contează. Dacă găsiți un obiect vestimentar foarte ieftin de calitate superioară nu renunțați la el doar pentru că nu este mărimea voastră. Pentru câțiva lei în plus (10-15 lei) un croitor bun poate face modificări unui obiect vestimentar pentru a se potrivi perfect siluietei voastre.
  • Evaluați raportul calitate-preț. Gândiți-vă foarte bine dacă merită banii. Dacă produsul este de o calitate slabă sau dacă considerați că cu toate ajustările și modificările nu își merită banii mai bine nu îl cumpărați. Puneți în balanță cât de mult vă place acel produs, cu cât de mult îl veți foloși sau cât de necesar vă este. 
  • Trendurile. Dacă vreți să fiți în trend să știți că este foarte posibil să găsiți imprimeuri și culori care se poartă în acel an și pe rafturile magazinelor second hand. Nu uitați că moda revine și ceea ce este în trend acum va fi în trend și peste câțiva ani.
Din nefericire nu prea mai am timp să umblu prin magazinele second hand fizice așa că am fost împinsă de această lipsă de timp să caut magazine second hand online și așa am dat peste Evernisaj.


Evernisaj este un magazin second hand online pentru toate gusturile, buzunarele și categoriile: haine second hand femei, bărbați, copii, având chiar genți și accesorii. Deci chiar dacă sunteți în căutarea unui articol anume nu se poate să nu găsiți ceva care să placă dacă aveți răbdare să răsfoiți paginile magazinului online.



Puteți fi chic și în trend chiar și cu hainele cumpărate din magazinele second hand. Tot ce trebuie să faceți este să vă puneți imaginația la contribuție și să alcătuiți o ținută modernă cu ceea ce aveți la îndemnă. Eu chiar am văzut pe site-ul Evernisaj niște haine foarte în trend cu care puteți crea ținute business sau casual. Nu este necesar să dați bani o căruță de bani pe haine ce se vor demoda și pe care nu le veți mai purta pentru că s-au uzat. Fiți creativi și ieșiți din tipare purtând haine pe care nu le dețin toți cei care fac cumpărături la mall. Îndrăzniți să fiți diferiți indiferent de stilul pe care îl preferați.








Acest articol fost scris pentru Spring SuperBlog 2018 

Un comentariu:

Hits