luni, 14 martie 2022

Afaceri imobiliare devenite realitate cu Claret Credit

 Măi eu nu știu de voi, da eu mereu mi-am dorit să fiu patroană. Patroană de ceainărie. Nu râdeți. De câțiva ani mi-am dorit să am un spațiu în care să fac o ceainărie și să am și cărți. Cărți pe care să le împrumut ca la bibliotecă sau pe care oamenii să le citească în timp ce își sorb liniștiți ceaiul.

Da, știu e o idee foarte boemă și cred că ar deveni în timp o ceainărie foarte exclusivistă în care intră doar oamenii care citesc foarte mult sau poate scriitori. Da, visez și eu cu ochii deschiși.
Dacă stau bine și mă gândesc mai am două idei de afaceri în domeniul imobiliar și am să vi le spun și vouă.

1. Așa cum v-am spus mai sus ceainărie.


Ca locație cred că mi-ar plăcea să fie amplasată într-o zonă veche a orașului. Poate în Centrul Vechi din București sau Brașov. Aș face tot felul de seri de lectură, seri de lansări de carte, seri de degustări de ceaiuri. Și nu vă imaginați că aș angaja un barista, ci chiar eu aș învăța să fac ceaiuri și cafele din cele mai bune și mai sofisticate.
Am impresia că mulți oameni se simt singuri și își doresc să cunoască oameni noi ce împărtășesc aceleași pasiuni. Cred că la ceainărie se pot întâmpla lucruri frumoase și lega prietenii.

2. Un pub open space, cu vedere spre mare și tematică rock în Vama Veche

Sursa foto: Pagina de Facebook Arca Bar

Știu, știu, nu e ceva nemaipomenit sau nemaiauzit. Dar, tocmai am aflat că anul acesta s-a închis și ultima terasă cu muzică bună din Vamă și anume Arca.
Dacă știți cum arăta Arca, cam așa îmi imaginez și eu barul. Mi-ar place ca undeva în spate să am loc special amenajat pentru rulote, în față loc de parcat motociclete, iar în față, loc special amenajat pentru corturi. Ahhh! Ce frumos! Da, știu, boemă până la capăt.

3.  Un club, spațiu închis, pentru AirSoft

Sursa foto: https://www.outdoortrip.com/

Eh, aici nu mai e vorba de boem. AirSoftul a devenit foarte popular și la noi în România însă nu toată lumea își permite să plece o dată pe lună în alt oraș, într-un spațiu deschis, special amenajat pentru AirSoft. Sau nu toți își doresc să meargă în pădure iarna și să înghețe de frig. Deci, de ce nu ar juca AirSoft într-un spațiu închis, special amenajat?
Mi-ar place să am și mai multe tipuri de arme de AirSoft, pe care jucătorii să le testeze și să le poate închiria pe durata jocului.
Eh, idei sunt, cu banii stau mai prost. Norocul meu este că Claret Credit oferă credit pentru antreprenori.

Ce este Claret Credit și cum mă poate ajuta?

Claret Credit este un IFN (Instituție Financiară Nebancară) înființată în anul 2013, care oferă soluții eficiente, rapide și la îndemână pentru toate persoanele care necesită un împrumut. Cu ajutorul Claret Credit, poți obține suma de bani necesară într-un timp scurt și fără a fi nevoit să parcurgi procedurile pe care le cere o bancă, astfel câștigând timp și beneficiind de consultanță specializată și suport pe toată durata procesului de creditare.


Tipuri de credite oferite de Claret Credit

Claret Credit oferă credite pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice.
Creditele pentru persoane fizice: credite cu garanție imobiliară și credite ipotecare.
Creditele pentru personale juridice: credite pentru persoane juridice cu garanție imobiliară
și credite pentru proiecte imobiliare.

Creditul pentru proiecte imobiliare este cel de care aș avea nevoie în calitate de dezvoltator imobiliar. Alegând acest credit am parte de consultanță financiară gratuita și soluții financiare ce sunt personalizate special pentru nevoile mele. Perioada de creditare minimă este de șase luni iar cea maximă de șaizeci de luni, dobânda anuală fiind de 27.44%.
Acest credit poate fi utilizat pentru reabilitarea sau modernizarea sau extinderea unor construcții deja existente, investiții mobiliare pentru dezvoltarea afacerii sau finalizarea unui proiect imobiliar.

Creditul poate fi accesat punând la dispoziția Claret Credit următoarele documente:

  • Balanța pe ultimele 2 luni
  • Ultimul bilanț depus
  • Actul Constitutiv actualizat
  • Certificatul constatator (nu mai vechi de 30 de zile )
  • Certificat de Înregistrare la Registrul Comerțului
  • Hotărârea Judecătorească de înființare cu amendamentele ulterioare
  • Hotărârea Adunării Generale de contractare a facilității de credit
  • Copii după documentele de identitate ale persoanelor autorizate să reprezinte firma (CI administrator)
  • Titlul de proprietate al imobilului adus în garanție,
  • Documentația cadastrală, releveu, fișa corpului de proprietate;
  • Încheiere de întabulare;
  • Certificat de Performanță Energetică (CEP- după caz)
  • Extras de carte funciară informativ nu mai vechi de 30 zile;
  • Certificat fiscal.
  • Orice alte documente solicitate în urma analizei dosarului de credit vin în urma discuției cu conslultantul de creditare.

Voi ce idei de afaceri în domeniul imobiliar aveți? Credeți că le puteți realiza cu ajutorul creditului pentru proiecte imobiliare de la Claret Credit? Vreți să fiți partenerii mei și să începem o afacere în domeniul imobiliar?

 

Andreea

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits