miercuri, 9 martie 2022

SpringFarma și primă-vacanța

În teorie, primăvara a intrat pe ușă deși iarna încă nu se lasă plecată. Îmi este din ce în ce mai greu să nu mă gândesc la vară, mare și soare având în vedere că am avut parte de câteva zile când soarele s-a făcut văzut și m-a încălzit cu razele sale. Vorbind de razele soarelui, voi știați că vara soarele arde? Asta mă face să mă gândesc că trebuie să schimb rutina de îngrijire a pielii, tenului și părului de la rutina de iarnă la rutina de primăvară-vară. Deja vorbesc de vară când primăvara abia ne-a pășit pragul.

De când mă știu am avut mereu probleme cu tenul. Când eram mai tânără am avut o acnee îngrozitoare care m-a făcut să fiu nesigură pe mine și de atunci am început căutările mele pentru a găsi produse pentru rezolvarea problemei pe care o aveam. Deși am aflat mult mai târziu că problema era una hormonală, obiceiul de a avea o rutină bună de îngrijire a tenului s-a format de atunci, din tinerețe.

Sunt mereu în căutarea de produse noi pe care să le testez pentru că uneori ceea ce a funcționat cu ceva timp în urmă nu funcționează la fel de bine și acum. Mi-am făcut un obicei din a scormoni internetul în căutarea de produse noi pe care să le testez. Și cum scormoneam eu după noi produse de testat am dat peste farmacia online SpringFarma. Numele farmaciei mi-a atras atenția, are cuvântul „primăvară” în titlu și asta m-a făcut să zâmbesc. Unde mai pui că am văzut și reclama drăguță pe care aceștia o au, ceva cu albinuțe, copăcei înfloriți, colete trimise în siguranță și prețuri mici? Așa că am hotărât să îmi comand noile produse de aici.

Dar mai întâi să îmi fac o listă. Îmi place să îmi fac liste. Listă cu prețurile pentru vacanțe, liste cu hainele pentru luat în vacanță, liste cu produsele de îngrijire… Deci stați că deviez de la subiect. Unde rămăsesem? A da! Listă cu ce produse îmi doresc.

  • Gel de curățare a tenului. Dacă are și proprietăți anti acneice și mai bine.
  • Cremă pentru tenul mixt, deoarece primăvara tenul meu se transformă din ten uscat în ten mixt. Dacă și crema are și proprietăți anti-acneice iar e un mare plus.  
  • O cremă matifiantă ce poate o pot folosi ca bază pentru machiaj.
  • O cremă de seară, nu foarte hidratantă.
  • Nelipsita apă micelară.
  • Cremă pentru contur ochi.
  • Balsam de buze.
  • Cremă cu SPF (pentru vacanță, dar și pentru zilele însorite ce vor veni)

Cred că  asta este tot pentru ceea ce ține de îngrijirea pielii și a tenului.
Totuși, parcă îmi doresc și ceva pentru păr. Păr, care deși este încă des, a albit [de la stres și probabil și genetica e puțin „di(vină)”], însă refuz să îl mai vopsesc. E frumos așa cum e el și merită o îngrijire pe măsură. Poate un ulei de păr pentru îngrijire și întărire e exact ceea ce îi trebuie. 
Ia să vedem ce găsim pe site-ul farmaciei unde este întotdeauna primăvară.

Nu a trebuit să scotocesc prea mult pentru că am găsit un brand ce are tot felul de produse ce îndeplinesc criteriile de pe lista mea și anume Rilastil. Nu am mai auzit și nici nu am mai folosit produse de la ei. Iar unul dintre produsele de care sunt foarte curioasă dacă își face treaba este crema din gama RilastilAcnestil, care după cum poate v-ați dat deja seama din nume, are și proprietăți anti-acneice. Această gamă are mai multe produse iar eu sunt nerăbdătoare să le încerc.


Tot pe SpringFarma am găsit și un ulei de păr de la Difeel. Cred că Difeel ulei de păr pentru întărirea părului este ceva ce mă încântă și aș vrea să încerc, iar al doilea produs din această gamă este la reducere. 

Acum, având comanda pe drum, pot să mă gândesc la vacanța de primăvară… dar și la cea de vară.

-        Iubitule, unde mergem în vacanță vara asta?

-        Da ce-ți veni? Nici primăvara nu a venit bine încă și ție îți arde de vacanțe?

-        La mare? La multe? La noi, la alții?

-        Serios?

-        Da. Aș vrea la mare. La mare la noi. Eventual la Corbul în cort. Să mă ardă soarele să mă umplu de vitamina D. Mi-e dor să mă ude un val, să culeg scoici.

-        Mai bine mergem în Grecia că nu ai mers niciodată. Îți zic eu că e foarte frumos și te costă cât o vacanță în România. Și avem și duș și piscină și plaje amenajate…

-        Dar… Doar noi doi, soarele… și zgomotul mării.

-        Haide, te rog, nu mai avem 18 ani. Chiar vreau să am un duș și să mă clătesc de nisipul din slipi.

-        Bine, dar tu cauți cazare, oferte și ce mai e. Că eu practic am bagajul făcut. Mă rog, aproape făcut. Trebuie să ajungă un colet de la SpringFarma.

-        Mai bine, cât așteptăm să vină coletul tău, ne facem planuri de week-end pentru un mini concediu de primăvară. Mergem la munte. La cabană. Facem un traseu montan, luăm aer curat. Ce zici?

-        Știi ce? Sună perfect! Ceva care să ne potolească setea de vacanță de vară. Primă-vacanță?

-        Așa facem. Caut cabane. 

Andreea

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits