vineri, 11 martie 2022

Beneficiile unui Depozit Virtual

Nu am crezut vreodată că va trebui să cumpăr materiale de construcții. De fapt nu am crezut vreodată că va trebui să caut materiale de construcții sau să intru într-un magazin de construcții.
Nu știu nimic despre materialele de construcții. Să fac diferența între ce e mai bun și ce e mai puțin bun. Dar căsuța de la țară, în care tatăl meu a copilărit, are nevoie de renovare. Planul tatălui meu e să ridice fundația, să reînnoiască tabla de pe casă cu țiglă și să facă un gard nou, cu fundație de beton.

V-am mai spus, și țin să mă repet: urăsc să merg din magazin în magazin pentru a găsi produsele ce-mi trebuie. Ia de aici materiale pentru structură și fundație, de aici materiale pentru acoperiș, de dincolo saci de beton ș.a.m.d. În plus, nu e ca și cum aș ști care e diferența și ce materiale sunt mai bune sau mai puțin bune iar singurul mod de a cumpăra materiale OK e acela de a mă baza pe ajutorul specializat. Și pentru că nu mă pricep Vindem-Ieftin.ro a venit în ajutorul meu.


Ce este Vindem-Ieftin.ro?

Vindem-Ieftin.ro este o alternativă la comerțul clasic cu depozite și hipermarketuri. Depozitul Virtual revoluționează comerțul cu materiale de construcții prin scurtarea lanțului de la producător la client. Astfel, se reduc costurile cu până la 10-15%.
Casa de comenzi Vindem-Ieftin.ro vine cu un concept nou pe piață, și anume Depozitul Virtual.

Ce este Depozitul Virtual?

Depozitul Virtual acționează ca un depozit convențional care are toată gama de materiale de construcții, numai că relația este mediată prin comenzi online și telefonice de către un consultant local cu expertiză în domeniul materialelor de construcții. Similar cumpărării dintr-un depozit local, clientul are marfa de calibru transportată la adresă, recepționând marfa doar la primire. Altfel spus, în magazinul fizic vede doar o mostră.
Plasarea comenzii și livrarea acesteia urmărește același flux operațional ca pe Vindem-Ieftin.ro: clientul lasă o cerere – este contactat de un francizat – negociază prețul – primește o ofertă – achită proforma – primește marfa la adresa indicată direct de la producător.
Depozitul Virtual va avea 2 unități în fiecare județ, astfel francizații vor fi mai aproape de clienții din toată țara. Dacă este necesar, francizații se pot întâlni cu clienții, îi pot vizita pe șantier și au posibilitatea să pună la punct ultimele detalii chiar pe teren.

I-am prezentat tatălui meu aceste informații, el fiind de modă veche și puțin mai suspicios în ceea ce privește achizițiile de pe internet, a trebuit să îi promit că dacă materialele nu vor fi calitative va fi vina mea și va trebui să ca eu să descurc lucrurile, dar, în cele din urmă, a acceptat să comandăm.

Care sunt avantajele de care am avut parte cumpărând de pe Depozitul Virtual Vindem-Ieftin?

Consultantul este cel care se ocupă de toate detaliile de negociere și detaliile de livrare, iar eu, cea care nu știu nimic în ceea ce privește materialele de construcție, am scăpat de un stres în plus. În plus, cei de la Vindem-Ieftin.ro negociază prețuri mult mai bune cu furnizorii, comandând cantități mari, pe când eu, în calitate de client, nu aș putea comanda cantități de materiale atât de mari astfel neavând parte de prețurile pe care Depozitul Virtual mi le poate oferi.

De ce aș cumpăra mai scump, mai complicat, stresându-mă, de la magazinele locale când pot să comand simplu și la preț optim de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro și Depozitul Virtual?


Un alt plus, ce pe mine personal mă încântă, este faptul că la nivel mondial cumpărând materialele de care avem nevoie dintr-un singur loc numărul camioanelor care transportă materiale de construcții ce circulă pe stradă va fi redus la jumătate. Și, vă reamintesc, că nici eu nu am consumat benzină plimbându-mă de la un magazin la altul, ascultând 10 de păreri diferite despre care sunt materialele cele mai bune, stresându-mă că nu știu ce să aleg.

Cu Depozitul Virtual și Vindem-Ieftin.ro am avut parte de materiale de construcții la prețurile cele mai bune de piață, consultanță, cumpărarea întregului necesar de materiale dintr-un singur loc, livrare la „ușă” și scurtarea timpului de căutare și cumpărare.

Sunt sigură că a mea căsuță de la țară va avea parte de o renovare cu cele mai bune materiale ajungând ca în cele din urmă să aibă parte de un look nou și o fundație mai bună și mai înaltă ce va dura mulți ani de zile, iar cel mai importat tata va fi mulțumit iar eu nu va trebui să rezolv sau să descurc nicio prolemă pentru că nu va fi niciuna.

Andreea

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits