sâmbătă, 5 martie 2022

Vreau să citesc pe balcon

Îmi amintesc cu drag de balconul pe care bunicii mei îl aveau. Era un balcon lung și avea ferestre mari la care bunica avea flori. Gura leului și regina nopții erau preferatele mele. În balcon era și o măsuță mică cu o băncuță și mai mică și scăunelul meu de lemn ce avea desenat pe el portretul unei purcicuțe cu fundiță roșie. Îmi petreceam vara jucându-mă în balcon pe o păturică în căldura razelor soarelui. Mereu îmi găseam activități de făcut pe balcon mai puțin când erau puse hainele la uscat. Atunci aveam interdicție pe balcon ca să nu ridic praful sau să pătez hainele proaspăt spălate.

Acea perioadă e o amintire dragă sufletului meu în special pentru că balconul meu de acum nu e „de locuit”. Are un raft plin de scule, o scară ce stă sprijină de perete, o măsuță pe care stau prea multe flori, sub măsuță zac niște covorașe din cordele (ce au făcut parte dintr-o idee de reamenajare a balconului ce a eșuat) iar bicicleta îmi zâmbește încă puțin zgribulită stând sprijinită și ea de perete. Doar ea și rufele ce se mai plimbă în afara balconului, restul obiectelor sunt înțepenite acolo.

Având în vedere că vremea s-a mai îmbunat ideile mele de a face ca balconul să fie un spațiu în care să pot citi și relaxa au înflorit în mintea mea precum ghioceii. Îmi doresc un balcon în care pot să îmi petrec diminețile bându-mi cafeaua și după-amiezile calde de vară citind sau lucrând pe laptop.
Am deja niște idei de ceea ce aș pune în balcon: un scaun din acela ca un ou pe care îl pot agăța de tavan, o măsuță mică (poate o pot agăța cumva de ceva, sau o pot prinde în bolțuri și o pot plia), niște scaune, un dulap pentru a desființa raftul cu scule, un suport frumos pentru flori, iar pe jos pot folosi covorașele pe care deja le am și poate găsesc și niște decorațiuni drăguțe. Deja am un vision board în minte.

Dar visurile mele sunt spulberate când mă gândesc că trebuie să merg din magazin în magazin pentru a găsi tot ceea ce îmi trebuie. Of! Alergătura asta nu îmi este pe plac deloc. Poate ar trebui să caut pe internet să văd ce magazine livrează acasă…

Am avut cea mai plăcută surpriză. Am dat peste un site, Biano.ro, ce este un motor de căutare care reunește produsele magazinelor de specialitate într-un singur loc, ca într-un magazin imens de mobilă. În plus, ce mi-a plăcut cel mai mult, este funcția de căutare a produselor după imagini și posibilitatea de a crea un wishlist.
Biano Studio m-a ajutat să îmi strâng toate produsele într-un loc, dând viață vision board-ului meu. Al meu nu e cel mai grozav dar le puteți vedea pe cele sugerate de Biano.ro aici.


Balconul vostru arată ca o debara și vreți să îl remodelați? Sau poate aveți gradină! Indiferent de planurile pe care le aveți în legătura cu balconul sau grădina voastră, pe Biano.ro găsiți foarte ușor ceea ce vă doriți, căutați în categoria grădinăSincer, indiferent ce vreți să remodelați sau revigorați găsiți pe Biano tot ce vă trebuie.


Eu mi-am comandat produsele din wishlistul meu și am reușit să îmi renovez balconul. Arată exact cum mi-am dorit. Tot ce trebuie să mai fac este să aștept vara ca să pot citi pe balcon.
Dacă schimbați look-ul grădinii sau balconului vostru vă rog să îmi arătați și mie trimițându-mi vision bordurile voastre create cu Biano studio.

 

Andreea

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Hits